„Mă bufnește plânsul”. Daniela Crudu, probleme în sarcină. La ce viciu a fost nevoită să renunțe fosta asistentă TV în această perioadă

Autor: Diana Bostan

Daniela Crudu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Sursa: Instagram- Daniela Crudu Official

Daniela Crudu va deveni mămică pentru a doua oară. Frumoasa brunetă va aduce pe lume un băiețel, după ce în luna mai a anului trecut a dat naștere unei fetițe. Ce indicații trebuie să respecte cu strictețe fosta asistentă TV?

Așa cum ne-a obișnuit, Daniela Crudu debordează de energie în ciuda faptului că este însărcinată în șase luni. Deși este o fire rebelă, fosta asistentă TV a dezvăluit că a fost nevoită să renunțe la unele plăceri pentru o sarcină fără probleme.

Daniela Crudu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Daniela Crudu a dezvăluit faptul că a avut mici probleme în aducerea pe lume a fiicei sale, probleme pe care și-ar dori să le evite în momentul în care micuțul Dominic va

veni pe lume. Fosta asistentă TV a avut parte de o naștere prematură, medicul observând faptul că bebelușul nu mai mișca în pântec. Astfel că, Daniela Crudu a fost nevoită să nască cu o lună mai devreme și prin cezariană.

Confruntată cu aceste experiențe mai puțin plăcute, Daniela Crudu a dezvăluit că, în a doua sarcină, își propune să fie mai precaută, dorind să ofere micuțului său tot sprijinul și atenția necesare pentru a asigura o naștere sănătoasă.

Citește și: Daniela Crudu se pregătește pentru al treilea copil! „Eu nu spun nu niciodată” Tânăra mămică face dezvăluiri incendiare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Daniela Crudu a dezvăluit în emisiunea "Online story by Cornelia Ionescu" că a luat măsuri concrete pentru a face față provocărilor legate de sarcină. Ea a menționat că, de exemplu, în ceea ce privește fumatul, își propune să limiteze consumul la cinci țigări pe zi, dorind să adopte o abordare mai strictă. Vedeta a recunoscut că în trecut fuma mai mult și nu acorda atenție obiceiurilor sale, însă acum se străduiește să fie disciplinată și să evite orice pas greșit, conștientizând importanța sfaturilor medicului în această perioadă delicată a sarcinii.

Daniela Crudu se confruntă cu diferite stări în această perioadă a sarcinii

Daniela Crudu a mărturisit faptul că în prezent se bucură de beneficiile statutului de graviduță și că se răsfăță pe deplin, renunțând la orice efort suplimentar. Vedeta se consideră o norocoasă pentru că primește sprijin constant în creșterea fiicei din partea familiei iubitului său.

Citește și: ”Primul Crăciun în 4!” Daniela Crudu, prima fotografie împreună cu iubitul și cu fetița lor. Vedeta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Fosta asistentă TV a relatat că, în prezent, resimte o serie de schimbări în starea sa de sănătate ca urmare a sarcinii. Ea a menționat că se confruntă cu o stare constantă de oboseală, manifestă o poftă crescută de mâncare și simte că este mai nervoasă, pierzându-și ușor răbdarea în situații diverse.

”Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice.

Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, de aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”,  a mai spus Daniela Crudu, pentru sursa menționată anterior.