„Mă deranjează să stau pe canapea lângă tine”. Lorena ajunge să verse iar lacrimi din cauza lui Laurențiu! Acțiunile concurentului o pun pe tânără în dificultate

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Lorena a vărsat din nou lacrimi pentru Laurențiu.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Lorena a fost din nou supărată pe Laurențiu. Acțiunile concurentului o fac pe tânără să se simtă derutată.

Acțiunile lui Laurențiu o pun pe Lorena în dificultate

Astăzi, Laurențiu a cerut camerei să i se ofere permisiunea de a merge în casa fetelor.

Imediat cum a ajuns, Laurențiu s-a așezat pe canapea și a început să stea de vorbă cu fetele, dar Lorena s-a ridicat și a plecat.

Citește și: Bianca se va înfuria teribil pe Radu, după ce acesta va încerca să o denigreze subtil în fața noului concurent Ionuț! „Ești prefăcut!” Aflați ce se va întâmpla miercuri, 6 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Laurențiu a vrut s-o îmbuneze pe Lorena și a rugat-o să-i pună puțină apă, dar tânăra nu a vrut așa că și-a pus doar ea un pahar de apă și a plecat singură, în curte.

„Am venit aici pentru că nu vreau să mă simt cum m-am simțit ieri, când a fost în prezența mea și nu s-a simțit bine. Nu știu de ce a venit azi dacă spune că în prezența mea nu e ok și nu vrea să stea”, a declarat Lorena.

După câteva minute bune, Laurențiu a venit s-o întrebe pe Lorena de ce nu a vrut să-i pună și lui un pahar de apă. Pe de altă parte, Lorena este nedumerită de motivele pentru care Laurențiu se află în casă, având în vedere că prezența ei îl deranjează.

„De ce ai venit? Nu ai spus ieri că te deranjează și nu-ți face prea multă plăcere (n.r.:

să stea în prezența ei)”, a spus Lorena.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mă deranjează să stau pe canapea lângă tine”, a răspuns Laurențiu.

„Păi acum am văzut că locul liber era tot lângă tine și am preferat să vin aici”, a replicat Lorena.

Citește și: Plecare neașteptată din ,,Casa iubirii'': ,,Mă duc, ciao". Aflați ce concurent va părăsi emisiunea în ediția de mâine, 5 septembrie, difuzată de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Văzând că discuția nu duce nicăieri, Laurențiu și-a luat repede tălpășița din curte și s-a întors la fete, lăsând-o singură pe Lorena.

Lorena ajunge să verse iar lacrimi din cauza lui Laurențiu

După mai multe clipe petrecute afară, Lorena a decis să intre în casă și să ceară camerei permisiunea de a merge în casa băieților pentru a nu-l face pe Laurențiu să se simtă rău în prezența ei, dar i s-a refuzat cerința.

În final, Lorena a ieșit din nou în curte, dar de data aceasta a venit și Larisa după ea să o verifice. Cu lacrimi în ochi, concurenta a început să-i explice Larisei că nu se simte bine dacă își arată mereu disponibilitatea pentru Laurențiu și nu înțelege nici de ce acesta a venit în casa fetelor dacă a afirmat, cu doar o zi în urmă, că nu se simte bine în prezența ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.