„Mă duc să fur nişte droguri” Prietenul lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca pentru a fura medicamente ca să se drogheze

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 sep 2023, 16:31

Cine se aseamănă se adună. Prietenul lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca pentru a fura droguri: „Mă duc să fur nişte droguri”

Sursa: observator

Se pare că prietenii lui Vlad Pascu îi calcă pe urme. Tudor Duma, cunoscut drept Maru, este un tânăr din cercul de prieteni a șoferului drogat de la 2 Mai, care a ucis două persoane. Acesta a plecat în misiunea de a fura niște droguri din spital.

Maru nu s-a sfiit și, ironic sau nu, a postat un filmuleț pe o rețea socială în care surprinde momentul intrării în Spitalul Floreasca, unde caută droguri. 

Cum s-a filmat Maru, prietenul lui Vlad Pascu

Se pare că tânărul a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta droguri. 

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles.

Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?", spune acesta în filmare, în timp ce deschide o cutie de carton.

Citește și: Ce pedeapsă riscă Vlad Pascu? Avocatul celor două familii a cerut schimbarea încadrării juridice în omor calificat „Infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă”

Băiatul nu s-a sfiit și a afirmat conștient că a intrat pentru a căuta droguri. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici.

Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!", afirmă tânărul.

Reprezentanţii spitalului s-au sesizat

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a explicat că tânărul a intrat în spital printr-o zonă destinată aparținătorilor. 

Citește și: Cine este polițistul din Brașov, prins cu 1 kilogram de droguri în mașină? „Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire”

„El nu a putut să intre în depozitul de medicamente al farmaciei, a intrat numai în depozitul de seruri de unde a sustras acele bidoane de soluţii perfuzabile.  Nu a intrat prin camera de gardă, a intrat printr-o o altă intrare a spitalului, cel mai probabil intrarea care este pentru aparţinători.

Nu cunoaştem amănuntele, se desfăşoară o cercetare atât a spitalului, cât şi a organelor abilitate pentru a vedea exact traseul", a mai transmis Bogdan Opriţa. 

Şi Poliţia Capitalei face cercetări în acest caz.

Vlad Pascu a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan. Tânărul este în prezent audiat și se așteaptă sentința.