”Mă enervează când el pleacă” Shondy a recunoscut, în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, cum este să lucreze cu iubitul ei: ”Timpul meu cu mine nu prea există”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 oct 2023, 07:20

”Sunt o norocoasă și îi mulțumesc pentru tot ”

Sursa: Captură YouTube

Shondy este invitata acestei ediții în emisiunea Alexandrei Ungureanu ”Duet”. Tânăra artistă a făcut dezvăluiri despre ascensiunea sa profesională, dar și despre cum este să lucreze cu iubitul ei.

În ediția de astăzi a emisiunii ”Duet”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, o cunoașteți pe Shondy, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi. Deși este la început de drum, tânăra artistă este foarte talentată, cântă orice gen de muzica: pop, muzică de petrecere, muzică ușoara, populara și multe altele, iar de-a lungul timpului a colaborat cu artiști extrem de cunoscuți din aceasta industrie: Jean de la Craiova, Andrei Bănuță, Alex Velea, Pepe și lista poate continua. 

Shondy a dezvăluit cum este să lucreze cu partenerul ei de viață

Întrebată de către Alexandra Ungureanu cum este să lucreze cu iubitul ei, Shondy recunoaște că îi place foarte mult și nu poate sta departe de el.

Totodată, aceasta a dezvăluit că timpul ei nu prea există, căci la evenimente, concerte, chiar și acasă este tot timpul cu iubitul ei, și nu-i displace deloc această situație, mai mult, chiar ea a recunoscut că nu suportă ca el să plece de acasă, ci preferă să fie

mereu în prezența ei.

Citește și: Anisia Gafton, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu pun presiune pe mine!” Care a este cea mai mare realizare a sa de pana acum!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, iar relația pe care au clădit-o în tot acest timp este foarte bine sudată.

”Este și fani, este și nașpa, cum să fie? E mai mult fain. E frumos, stăm mult împreună și chiar am întâlnit o grămada de cupluri care chiar dacă cântă, nu pot să dau nume, îmi spuneau mamă, ce aș vrea să fiu și eu acum cu a mea, că noi eram la concert împreună și cu alți artiști, din punctul ăsta de vedere este foarte fain(...)

Sunt o norocoasă și îi mulțumesc pentru tot.(n.r. Timpul tău cu tine există?) Timpul meu cu mine singură nu prea există, este foarte puțin, dar nici nu-l vreau, pentru că pe mine mă enervează când el pleacă. (n.r. De când sunteți împreună?) Suntem de doi ani și ceva”, a dezvăluit tânăra în cadru emisiunii moderate de Alexandra Unguranu.