„Mă enervează, deja mă simt stresat”. Robi și Julia nu se mai suportă! Nu ratați dialogul tăios purtat de cei doi concurenți în episodul de marți, 30 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Julia nu-l mai suportă pe Robi

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia și Robi își vor arunca replici dure.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi se va declara sătul de Julia care, la rândul ei, nu-și va mai dori să-i vorbească tânărului. 

Robi și Julia nu se mai suportă

Ediția de mâine din „ Casa iubirii ” va fi incendiară și tăioasă, pentru că Julia și Robi vor declara că nu se mai suportă.

„Astăzi să nu fiu asociată cu Robi, vă rog”, va spune Julia.

Citește și: „Să nu-ți pese de părerile celorlalți”. Ce s-a întâmplat cu Patrick de la ”Casa iubirii”, după ce a renunțat la cei 5.000 de lei în favoarea lui Laurențiu. Gestul său a fost analizat în detaliu de fani

„Pe mine mă enervează subiectul Julia, pe mine mă enervează, deja mă simt stresat, vorbesc serios!”, îi va spune Robi Aleynei, în grădină. 

Cu toate că Julia își va exprima dorința ca Robi să nu o mai bage în seamă și să nu mai discute cu ea, Robi se va arăta îngrijorat de motivul pentru care blondina este supărată. 

Citește și: ''Dumnezeu nu te va uita!'' Patrick, singurul concurent care îl poate salva pe Laurențiu de eliminare! Decizia tânărului i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta la acest gest

„Ce vrei să mai discuți cu mine?”, va întreba, nervoasă, Julia.

„De ce ești supărată?”, va întreba Robi. 

„Nu mai e problema ta!”, va exclama Julia.

Între timp, Julia și Robi vor ajunge în casa băieților. Zadarnice vor fi încercările lui Robi de a discuta cu Julia, căci concurenta îl va evita și nu-l va băga în seamă, lăsându-l să vorbească singur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În timp ce Julia va sta la masă cu Ștefan și Robert, Robi o va întreba dacă dorește să-i ofere un pahar cu apă sau suc, dar aceasta va fi deranjată de întrebarea lui.

„Vai de capul meu!”, va exclama Julia.

„Ferească Dumnezeu!”, va continua Robi.

„Păi Ferească Dumnezeu! Ți-am zis să nu mă mai bagi în seamă? Lasă-mă!”, va declara Julia.

Într-un moment în care apele par că se liniștesc, Julia și Robi se vor îmbrățișa și nu se vor mai certa, dar ce se întâmplă mai departe aflați în episodul de mâine.

Ștefania, nemulțumită de mentalitatea concurenților

Tot în episodul de mâine, Patrick și Ștefania vor sta de vorbă în grădină, acolo unde Patrick îi va mărturisi ce l-a atras la Virginia.

„Secunda a fost la Virginia, n-am să mint, a fost o atracție fizică, adică mi-a plăcut cum arăta”, va spune Patrick.

„Eu sunt considerată o persoană foarte matură pentru vârsta mea, dar aici voi mi se pare că aveți o mentalitate mult mai înapoiată”, va spune Ștefania.

La acest răspuns, Patrick îi va mulțumi în numele tuturor și va începe să râdă, amuzat de faptul că Ștefania, cel mai probabil, nu a realizat că prin declarația ei își jignește colegii.

Cum va reacționa Virginia când îi va vedea pe Patrick și Ștefania în discuții și ce se va întâmpla între Robi și Julia aflați mâine, 30 ianuarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.