„Mă iei la nuntă așa?”. Catinca de la ”Casa iubirii” se pregătește de nuntă. Cum a reacționat un fost concurent în momentul în care a fost invitat la marele eveniment

Autor: Diana Bostan

Catinca de la ”Casa iubirii” se pregătește de nuntă

Sursa: Instagram: Catinca MT

Catinca de la ”Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar în timpul unui live. Deși ea și Robert nu au mai interacționat după sfârșitul celui de-al doilea sezon, fosta concurentă se pregătește de nuntă.

Frumoasa Catinca se pregătește de nuntă. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a dezvăluit totul în timpul unui live pe TikTok, atunci când i-a lansat o invitație lui Adelin, un alt fost concurent.

Catinca de la ”Casa iubirii” se pregătește de nuntă

Catinca, fostă concurentă a emisiunii "Casa iubirii", pare să trăiască momente pline de bucurie și emoție. Aceasta se pregătește de nuntă, dar nu, nu este vorba de propria nuntă, ci de nunta fratelui său.

Aceasta a împărtășit detalii despre pregătirile pentru eveniment într-un live pe TikTok, avându-l alături pe Adelin, un alt fost concurent din cadrul show-ului matrimonial.

Citește și: „Deja am ajuns la limită”. Catinca de la „Casa iubirii” este sătulă de răutatea oamenilor! Ce a pățit fosta concurentă

Șatena și-a surprins fanii și i-a lansat o invitație lui Adelin, dar cu o singură condiție.

Tânăra i-a sugerat lui Adelin să poarte pantofii pe care acesta îi avea pe live și să facă și un dans special la nuntă. Tânărul a acceptat provocarea Catincăi, totul pentru a participa alături de aceasta la marele eveniment.

Fratele Catincăi și-a făcut apariția într-una dintre edițiile emisiunii ”Casa iubirii”, atunci când Catinca se afla într-o cunoaștere cu Robert. Tânăra spunea la acea vreme că și-ar dori să participe la nunta fratelui său alături de Robert, însă cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„M-am pregătit pentru nuntă. Zi, zi, mă iei la nuntă așa? M-am îmbrăcat, gata”, a

spus Adelin, în timpul unui live.

Ce i-a cerut Catinca lui Adelin pentru a putea fi prezent la nuntă

Invitația apărută în cadrul live-ului a stârnit curiozitatea fanilor, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Adelin va fi prezent alături de Catinca la evenimentul special din viața familiei acesteia. Gestul inedit demonstrează că fostele conexiuni formate în emisiunea "Casa iubirii" continuă să rămână puternice și în afara show-ului, creând legături de prietenie și sprijin reciproc.

Citește și: Catinca de la ”Casa Iubirii”, în doliu! Fosta concurentă plânge pierderea unei persoane extrem de dragi

Catinca și-a dat acordul pentru ca Adelin să-i fie partener la nuntă, dar cu condiția ca acesta să danseze cum a făcut-o și pe live. Tânărul și-a dat tot interesul pentru a o mulțime pe Catinca cu mișcările sale, lucru ce a stârnit râsete și zâmbete.

„Te iau așa, jur. Așa te iau. Serios, dacă faci dansul ăsta la nuntă”, a spus Catinca. Rămâne de văzut dacă Adelin îi va fi partener Catincăi sau dacă tânăra se va răzgândi în privința deciziei luate pe live.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.