“Mă înlocuiește”. Mirela Retegan a reîntregit Gașca Zurli! Cum arată noile personaje | Foto

Autor: Diana Bostan

Cum arată noile personaje din Gașca Zurli

Sursa: Instagram: Mirela Retegan

Fenomenul Zurli merge mai departe. Mirela Retegan a dezvăluit marți, 2 aprilie, imagini în premieră cu noile personaje din Gașca Zurli.

Anunțul potrivit căruia trei dintre actorii care au dat viață personajelor din Gașca Zurli se retrag din grup, a întristat mii de copii. Chiar și așa, proiectul ”Zurli” merge mai departe, iar Mirela Retegan a dezvăluit mai multe videoclipuri cu noile personaje.

Cum arată noile personaje din Gașca Zurli

Zilele trecute, Mirela Retegan a simțit nevoia să ofere o clarificare, dezvăluind că proiectul Gașca Zurli nu se oprește aici și că va continua să aducă bucurie pe chipurile copiilor, chiar și cu alți membri.

Potrivit Libertatea, aceasta a sugerat că plecarea lui Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina a fost determinată de dorința lor de a-și construi o viață personală.

Citește și: „Cu orice preț, sub orice formă...'' Mirela Retegan, primele declarații după ce Gașca Zurli s-a destrămat. Ce se întâmplă cu proiectul după valul de demisii

Fondatoarea ”Gașca Zurli” are parte și de un ajutor de nădejde în persoana fiicei sale, Maya, fiind cea care îi va lua locul în mai multe spectacole.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare. Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri. Împreună, ducem povestea mai departe. Din toată inima, Mirela Retegan”,
 a fost mesajul transmis de Mirela Retegan pe TikTok și preluat de Libertatea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mirela Retegan a postat în secțiunea InstaStory mai multe filmulețe cu noile personaje. Fondatoarea grupului, Maya, dar și celelalte personaje se aflau în timpul unei ședințe foto pentru a promova noua imagine a grupului ”Gașca Zurli”.

Ce se va întâmpla cu Fetița Zurli

În imaginile postate de Mirela Retegan se pot observa și trei dintre cele mai îndrăgite personaje din ”Gașca Zurli”, Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli.

Cele trei personaje au fost interpretate până de curând de către Vero Căliman, Ionuț Vorodi și Răzvan Marina.

Mirela Retegan a dezvăluit, potrivit sursei menționate anterior, faptul că atunci când a creat personajul Fetița Zurli, a folosit cele mai frumoase experiențe din viața sa de părinte, anticipând că acesta va deveni un personaj nemuritor care va avea un impact pozitiv asupra vieților copiilor. Ea a subliniat că apariția ulterioară a personajelor Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și a altora a contribuit la colorarea și îmbogățirea experienței copilăriei, bucurând atât copiii, cât și adulții.

Citește și: „Am stat la o poveste cu Andreea Berecleanu si mi-a prins foarte bine” Mirela Retegan, pe culmile succesului! Cu ce se ocupă Tanti Prezentatoarea după plecările din Gașca Zurli

Fiica Mirelei Retegan, cea care i-a luat locul mamei sale în mai multe spectacole, a postat un videoclip în care fondatoarea grupului ”Gașca Zurli” apare alături de celelalte personaje.

Postarea a fost însoțită și de mesajul ”Mă înlocuiește”, semn că Maya se simte stăpână pe locul său în ”Gașca Zurli”.