”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final. Ultimul episod al serialului a fost extrem de discutat în Turcia. Iată ce au comentat fanii în mediul online

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 apr 2023, 02:45

”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final în Turcia, la jumătatea lunii iunie. Ultimul episod al îndrăgitului serial a făcut furori în rândul fanilor.

”Mă numesc Züleyha” este unul dintre cele mai apreciate seriale turcești, mai ales în România, care în prezent se află la sezonul 3 și este difuzat de Kanal D. Ei bine, îndrăgitul serial a ajuns la final în țara sa de origine. Ultimul episod a fost difuzat pe 16 iunie, pe postul ATV. Serialul și-a încheiat călătoria de patru sezoane cu un final magnific, potrivit presei din Turcia.

”Mă numesc Züleyha” s-a clasat pe primul loc în topurile de audiență cu ultimul episod

Ultimul episod din ”Mă numesc Züleyha”  a făcut furori în Turcia. Producția și-a depășit propriul record de audiență pentru anul în curs. Faptul că ultimul episod al serialului a fost unul reușit o demonstrează și numeroasele reacții pozitive din mediul online. Fanii s-au întrecut în laude și au mulțumit echipei serialului pentru munca depusă, potrivit tvmania.ro

„Mulțumiri nesfârșite tuturor celor care au contribuit”, „Am urmărit 4 sezoane fără să pierd niciun episod”, „Ne va lipsi Çukurova și mai ales Hunkar, Zuleyha și Demir Yaman” sau „L-am urmărit cu interes încă de la primul episod, a fost un serial de epocă foarte bun”,  sunt doar câteva dintre comentariile fanilor pe conturile oficiale de social media ale îndrăgitului serial.

De asemenea, echipa serialului nu a putut să nu le mulțumească fanilor pentru că au urmărit serialul într-un număr foarte mare:

”Dorim să le mulțumim tuturor telespectatorilor noștri care ne-au împărtășit emoțiile în călătoria din „Mă numesc Züleyha” și au fost în fața ecranelor în fiecare joi seara”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a serialului.

Citeste si: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

Presa turcă laudă serialul ”Mă numesc Züleyha”

 Finalul acestui serial a fost printre cele mai discutate în mediul online, cu hashtag-ul #ÇukurovaVeda.

Fanii au umplut rețelele sociale cu mesaje emoționante de adio și nenumărate emoji cu aplauze. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 Presa din Turcia laudă serialul „Mă numesc Züleyha”, precizând că producția și-a scris numele cu litere de aur în istoria televiziunii turcești, datorită personajelor de neuitat și a poveștii captivante care a reușit să țină publicul în fața micilor ecrane de-a lungul celor patru sezoane. 

„Mă numesc Züleyha” a avut debutul în 2018, fiind lansat ca o poveste de dragoste de epocă. Acțiunea se petrece în anii ’70, în zona Çukurova din Turcia. Cu timpul, scenariul a evoluat, la fel și personajele, în fiecare sezon, au ieșit sau au venit în serial actori noi.

Citeste si: Serkan Çayoğlu și Özge Gürel, actrița din “Suleyman Magnificul”, s-au căsătorit civil! La sfârșitul evenimentului, actorii au donat cadourile primite de la invitați unei fundații care sprijină copiii bolnavi de cancer

 

 

 

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.