„Ma numesc Zuleyha”, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00

Autor: D.I.
Actualizat: 20 mai 2020, 15:16
video Foto(6)

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcesti pentru ca, incepand de saptamana viitoare, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Modificarea in grila vine in contextul in care semifinalele „Survivor Romania” vor fi difuzate in acest weekend, sambata si duminica, urmand ca  Marea Finala „Survivor Romania” sa poata fi urmarita pe 30 mai. Incapand chiar de saptamana viitoare, serile de luni si marti vor face loc serialului turcesc care a cucerit deja milioane de romani, „Ma numesc Zuleyha”.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Patria mea esti tu", va deveni din nou tata! Iata cum arata noua lui iubita!

Citeste si: Zuleyha ii declara razboi lui Hunkar! Afla ce se va intampla la conacul Yaman in timp ce Demir va sta dupa gratii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de al ora 20:00, la Kanal D!

O intriga plina de intorsaturi de situatie, o poveste incredibila de iubire, lupta continua a personajului principal, Zuleyha,  interpretata de Hilal Altinbilek, pentru dragostea sa si pentru copilul sau, ii vor tine in continuare pe telespectatori in fata micilor ecrane.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Saptamana in curs, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit, ca si pana acum, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, iar de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".