„Mă omor. O iubesc”. O femeie a fost înjunghiată la Gara de Nord de bărbatul cu care a refuzat să aibă o relație. Aceasta ar fi practicat cea mai veche meserie din lume, iar el s-ar fi îndrăgostit de ea

Author: Andreea Buinoschi

Bărbatul ar fi făcut o obsesie pentru aceasta și ar fi strigat, în gura mare, că se omoară

Sursa: Observatornews.ro

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată chiar la Gara de Nord, în plină zi, printre zeci de trecători. De vină este un bărbat care ar fi întreținut mai multe relații intime cu aceasta și care s-ar fi îndrăgostit de ea.

O femeie a fost înjunghiată la Gara de Nord, în plină zi, iar un polițist care a intervenit a fost și el rănit. Bărbatul a fost reținut.

O femeie a fost înjunghiată la Gara de Nord

Bărbatul ar fi făcut o obsesie pentru aceasta și ar fi strigat, în gura mare, că se omoară, deoarece o iubește pe aceasta, dar ea nu vrea să aibă nicio legătură cu el.

„A venit poliția, el era cu cuțitul aici: «Mă omor, o iubesc, mă omor o iubesc! ». Poliția a stat de vorbă cu el, să îl liniștească, dar degeaba”, a povestit un martor, conform observatornews.ro.

Momentul în care femeia a fost atacată a fost surprins de camerele de supraveghere din fața Gării de Nord. Femeia stătea rezemată de perete, când bărbatul apare brusc și sare la ea cu un cuțit.

Câteva persoane aflate în apropiere sar în ajutorul ei și încep să strige după ajutor.

Citește și: Șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut pe mijlocul bulevardului din Alba Iulia riscă amenzi sau chiar închisoare! Ce spun autoritățile

Agresorul a fost imobilizat și arestat, iar femeia a ajuns la spital. „Am stat 4 ore în operație. Nu mă simt bine.

Am fost înjunghiată două cuțite în mână și unul în spate. Am dureri foarte mari de spate, de cap, vărsături. Nu am văzut, a venit pe la spate și mi-a dat direct”, povestește aceasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia ar fi practicat cea mai veche meserie din lume

Unele surse susțin că femeia se ocupa cu astfel de lucruri, iar bărbatul făcuse o adevărată obsesie pentru ea. Deoarece femeia ar fi refuzat să formeze un cuplu cu el, bărbatul și-a ieșit din fire și a decis să îi facă rău.

Mai mult decât atât, femeie susține că a fost amenințată pentru a treia oară de agresor. „A doua oară, am fugit în zona Gării de Nord.

Am fugit, că era cu cuțitul și am avut scăpare. Mă suna, mă amenința, dar nu îl luam în serios”.

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor și riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat.

„Am stat 4 ore în operație. Nu mă simt bine. Am fost înjunghiată două cuțite în mână și unul în spate.

Am dureri foarte mari de spate, de cap, vărsături. Nu am văzut, a venit pe la spate și mi-a dat direct”, a mai povestit femeia.

Citește și: Motivul pentru care o mamă și-a ucis cu sânge rece fiica de doar 13 ani, apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se de la geam

Dan Antonescu, expert în criminalistică, a explicat riscurile femeilor care se ocupă cu astfel de lucruri: „Femeile care practică prostituția se expun unor pericole pe care nu le pot bănui. Poți intra pe mâna unui psihopat, pot fi criminali care încă nu au fost dovediți”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.