''Mă simt cu fluturi în stomac'' Deea Maxer, pregătită să se căsătorească cu Robert Drilea. Ce planuri au cei doi îndrăgostiți

Author: Diana Tilă

Deea Maxer

Sursa: Facebook Deea Maxer

Deea Maxer a vorbit despre căsătoria cu Robert Drilea. Iată ce a declarat vedeta.

Deea Maxer se simte pregătită de o nouă căsnicie, chiar dacă nu a trecut mult timp de la divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu Robert Drilea. 

Citește și: Robert Drilea, mesaj pentru Deea Maxer la 7 luni de relație: „Te văd zilnic”

Deea Maxer vrea să ajungă la altar cu Robert Drilea

Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea. Vedeta se simte foarte iubită și protejată de iubitul ei. Bărbatul a reușit să o facă pe Deea să se simtă din nou ca o adolescentă cu fluturi în stomac, în doar câteva luni de când formează un cuplu. Recent, aceasta a decis să vorbească despre căsătoria cu partenerul ei.

„Eu aș răspunde la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener.

Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”,   a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: ”Încă puțin și facem bradul” Deea Maxer și Robert Drilea, răsfăț la munte. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

De asemenea, Robert Drilea a declarat că el și Deea Maxer au planuri de viitor, dar momentan vor să le țină doar pentru ei. Față de Deea Maxer, bărbatul a fost rezervat în declarații.

„Ideea este că noi avem niște planuri, dar nu le divulgăm”,  a mărturisit bărbatul.

Totodată, Deea Maxer a mărturisit că îl iubește enorm pe Robert Drilea și că este o persoană foarte geloasă, mai ales în perioada în care bărbatul era foarte curtat de alte tinere.

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, da păi... Nivelul meu de gelozie e la maxim, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare”,  a mai spus Deea.

Citește și: Deea Maxer, afaceri în Dubai! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer, după divorț