''Mă simt foarte bine lângă el!'' Ștefania sau Bianca? Cosmin, dezvăluiri inedite despre cele două concurente. Nu ratați o nouă ediție incendiară miercuri, 24 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 ian 2024, 22:35

Ștefania și Cosmin în Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 24 ianuarie, la Kanal D. Iată ce se va întâmpla mâine între concurenți!

Citește și: Robi speră că o va cuceri pe Aleyna. Bruneta l-a pus pe jar. Julia aruncă săgeata usturătoare: "Îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

În ediția de miercuri, 24 ianuarie, a emisiunii Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică și optimistă, pe lângă momentele tensionate. Mâine, telespectatorii competiției vor putea observa noi apropieri între Cosmin, Ștefania și Bianca. 

De asemenea, Cosmin s-a bucurat de discuție și chiar i s-a părut că timpul a trecut foarte repede în compania Ștefaniei. Astfel, Patrick a fost curios să afle cum se simte Ștefania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Julia, reacție acidă la adresa Aleynei:”Mi se pare absurd ce se întâmplă” Ce s-a întâmplat între cele două concurente

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine, 24 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?