„Mă simt foarte rușinată”. Secretul Rebeccăi a ieșit la iveală. Ce a încercat concurenta să ascundă în toată această perioadă și cum va reacționa Antoni

Autor: Diana Bostan

Rebecca a dat cărțile pe față în ediția de miercuri, 12 iunie

Sursa: Kanal D

În ediția de miercuri, 12 iunie, Rebecca a dat cărțile pe față în ceea ce privește convorbirea misterioasă înregistrată de Roberta. Cine este bărbatul misterios și cum va reacționa Antoni?

Rebecca a dezvăluit cine este bărbatul cu care a vorbit la hotel și ce s-a întâmplat între cei doi. Concurenta a mărturisit totul cu lacrimi în ochi.

Ce spune Rebecca despre convorbirea misterioasă de la hotel

După ce Roberta a adus în emisiune faptul că Rebecca ar fi vorbit cu un bărbat la telefon, la hotel, aceasta a dat cărțile pe față.

Cu lacrimi în ochi, bruneta a dezvăluit ce relație a avut cu bărbatul misterios, iar mărturisirea l-a lăsat pe Antoni fără cuvinte.

Citește și: Rebecca, adevărul despre conversația misterioasă de la hotel: „Am mințit cu o parte”. Va pune punct Antoni cunoașterii cu Rebecca?

Rebbeca a mărturisit faptul că ea și băiatul respectiv nu au avut vreodată o relație oficială, motiv pentru care nu și-a dorit ca familia și apropiații ei să afle acest lucru.

Bruneta a dezvăluit că se simte rușinată și s-a speriat de faptul că părinții ei ar putea fi dezamăgiți de ea. 

„Băiatul respectiv nu este iubitul meu, noi nu am fost niciodată împreună. Nu am fost iubita lui, el nu a fost niciodată iubitul meu. Ne cunoaștem de un an și ceva timp în care noi am încercat să avem o relație, dar nu a fost cazul de ceva oficial.

El tocmai ce ieșise dintr-o relație îndelungată și era așa, mai pe distracție. El voia să se mai distreze”, a spus Rebecca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Rebecca s-a temut de reacția părinților ei

Rebecca a mărturisit că nu voia ca acest lucru să fie cunoscut, deoarece părinții ei nu știau și nu ar fi fost niciodată de acord ca ea să aibă o astfel de relație. Ea a menționat că a avut două relații serioase și că s-ar fi simțit foarte rușinată față de familia ei.

Citește și: Rebecca, în lacrimi: "Am mințit!" Antoni e șocat de declarațiile concurentei din ''Casa iubirii''! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, miercuri, 12 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Eu nu voiam să se știe chestia asta pentru că părinții mei nu știau, nu ar fi fost niciodată de acord ca eu să am o chestie de genul. Eu am avut două relații serioase. Mă simt foarte rușinată. Nu am vrut să zic de ieri pentru că îmi era frică și nu voiam să se supere părinții mei pe mine, mai ales mama mea, ea nu merită așa ceva”,

a mai spus Rebecca.

Întrebată de Andreea Mantea când s-a terminat acest tip de relație dintre ea și băiatul respectiv, Rebecca a mărturisit că totul s-a încheiat cu o lună înainte că ea să intre în emisiune. Aceasta a mărturisit că-i pare rău de situație și că are sentimente reale pentru Antoni.

Aici puteți viziona întregul moment din ediția de miercuri, 12 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”: