''Mă simt puţin ciudat!'' Ileana Sterp, mesaj îngrijorător, chiar înainte de Crăciun. Ce a păţit sora lui Culiţă Sterp în prag de sărbători

Author: Diana Bostan

Ileana Sterp

Sursa: Instagram- Sterp Ileana

Probleme de sănătate pentru Ileana Sterp. Sora lui Culiță Sterp și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj postat pe contul său de Instagram. De ce se învinovățește Ileana Sterp?

Ileana Sterp le-a dezvăluit fanilor faptul că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, atât ea cât și copiii, și că acesta este și motivul pentru care nu a apucat să pregătească ceva pentru masa de sărbători.

Ce se întâmplă cu sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp susține că starea ei de sănătate și a copiilor nu a fost atât de bună în ultima perioadă, acesta fiind și motivul pentru care nu a reușit să pregătească toate bunătățile pentru masa de Crăciun.

Ileana Sterp s-a fotografiat alături de copii și a postat totul în secțiunea Instastory.

Citește și: Ce gest impresionant a făcut Culiță Sterp înainte de sărbători: ”Cu greu îmi stăpâneam lacrimile” Artistul a primit mii de aprecieri

Chiar și așa, Ileana Sterp s-a bucurat de ajutorul soacrei sale, fiind cea care s-a ocupat de tot în această perioadă. Sora lui Culiță Sterp a ținut să-i mulțumească pentru tot ajutorul oferit în aceste zile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Mă simt puțin ciudat...mai este puțin până la Crăciun, iar eu nu am gătit nimic. N-am făcut nici măcar un cozonac sau ceva dulce la cuptor. Starea mea de sănătate și a copiilor din ultima vreme nu a fost prea bună. Soacra mea s-a ocupat de tot între timp și vreau să-i mulțumesc și aici! În multe situații, nu știu ce mă făceam fără ajutorul ei”,

a scris Ileana Sterp, în secțiunea Instastory.

Ileana Sterp s-a simțit vinovată pentru faptul că nu s-a putut ocupa de pregătiri

Tânăra le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că s-a învinovățit pentru acest lucru, pentru faptul că nu a putut face mai mult. Ileana Sterp a realizat însă că ceea ce contează este starea de bine a copiilor și a familiei sale.

”M-am învinovățit pentru asta, dar apoi am stat mai bine să mă gândesc...Prioritatea

mea sunt copiii și noi ca familie să fim bine. Crăciunul vine, apoi trece. Îmi doresc să avem sărbătorile în suflet, să simțim Nașterea Mântuitorului cu adevărat și să ne bucurăm dându-i Slavă și Onoare”, a mai scris Ileana Sterp.

Citește și: Ileana, sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri emoționante din culisele vieții sale! Iată ce a mărturisit tânăra despre afecțiunea de care suferă! „Am fost la un doctor foarte bun în Madrid!”

Ileana Sterp este o mămică devotată, iar binele copiilor este cel mai important pentru aceasta. Sora lui Culiță Sterp se mândrește cu familia ei și cu cei doi copii, iar sărbătorile de iarnă le vor petrece în familie, fiind o familie extrem de numeroasă.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?