"Ma striveste in fiecare zi!" Uite cu cine isi imparte patul aceasta femeie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 aug 2021, 02:05

o femeie din China a devenit celebra dupa ce a postat pe Internet imagini cu animalul sau de companie, care are 82 de kilograme.

 

Zhu Chou are 27 de ani si are drept animal de companie un porc, pe nume Cinci Flori. L-a crescut de cand era mic, insa acum animalul a ajuns la 82 de kilograme. Porcul are voie sa se urce in pat cu ea si doarme inconjurat de jucarii. Ea mai are si un caine insa acesta nu se bucura de aceleasi privilegii.
Prenumele tinerei, Zhu, se pronunta aproximativ la fel ca "porc" in mandarina.
Acesta ar putea fi motivul pentru care ea e atat de atasata de animalul de companie neobisnuit.
Intr-o fotografie porcul este plimbat prin parc, imbracat intr-un costum special si cu un ham in jurul corpului iar intr-o alta imagine se vede o urma de legume care duce din dormitor pana in baie. Ea spune ca doar asa poate sa isi convinga porcul sa intre in baie, pentru a-l spala.
Cea mai recenta imagine cu porcul Cinci Flori a strans 9000 de comentarii si peste 13.000 de distribuiri pe reteaua Weibo, echivalentul chinezesc al Facebook.

Zhu Chou are 27 de ani si are drept animal de companie un porc, pe nume Cinci Flori. L-a crescut de cand era mic, insa acum animalul a ajuns la 82 de kilograme. Porcul are voie sa se urce in pat cu ea si doarme inconjurat de jucarii.

Ea mai are si un caine insa acesta nu se bucura de aceleasi privilegii.

Prenumele tinerei, Zhu, se pronunta aproximativ la fel ca "porc" in mandarina. Acesta ar putea fi motivul pentru care ea e atat de atasata de animalul de companie neobisnuit.

Intr-o fotografie porcul este plimbat prin parc, imbracat intr-un costum special si cu un ham in jurul corpului iar intr-o alta imagine se vede o urma de legume care duce din dormitor pana in baie.

Ea spune ca doar asa poate sa isi convinga porcul sa intre in baie, pentru a-l spala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea mai recenta imagine cu porcul Cinci Flori a strans 9000 de comentarii si peste 13.000

de distribuiri pe reteaua Weibo, echivalentul chinezesc al Facebook.