„Mă uitam cu drag la ea”. Patrick vorbește cu fluturi în stomac despre camera roșie cu Larisa! Cum a reacționat Robert la declarațiile colegului său

Autor: Lavinia Medrea

Patrick, declarații despre camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick a vorbit despre camera roșie pe care a avut-o cu Larisa.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick a vorbit despre camera roșie pe care a avut-o de dimineață cu Larisa, Cosmin și Julia.

Băieții au remarcat apropierea dintre Patrick și Larisa

În această dimineață, „ Casa iubirii ” a început în mod atipic.

Larisa, Julia, Cosmin și Patrick au lipsit din casele lor, deoarece au fost chemați în camera roșie, acolo unde au avut loc câteva gesturi de apropiere între Patrick și Larisa, gesturi care nu au părut să-i pice bine lui Robert.

Citește și: ”Lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu”. Cine este cel care a făcut-o pe Mihaela de la ”Casa iubirii” să zâmbească din nou. Fosta concuretă face dezvăluiri incendiare

După camera roșie, Patrick a fost foarte înfometat și a rugat-o pe Larisa să-i prepare o omletă, lucru pe care blondina l-a executat fără ezitare. Totuși, un aspect a rămas în aer: oare a reușit să guste și Robert din omleta făcută de Larisa?

„Robert, ești un pic prea serios! Ai mâncat astăzi?”, a întrebat Andreea Mantea.

Robert a declarat că a mâncat omletă, după care a fost întrebat de Andreea Mantea dacă îi poate recunoaște omleta Larisei dintre mai multe omlete pentru a afla dacă tânărul a apucat să guste

măcar din mic-dejunul făcut de blondină. 

„Din omleta Larisei chiar nu am apucat să mănânc, a mâncat-o Patrick pe toată. Nu am apucat că discutam ceva cu Cosmin foarte important și până am terminat eu...”, a declarat Robert.

Citește și: Cum arăta Julia de la „Casa Iubirii” în urmă cu 10 ani! Imaginile în care o recunoști cu greu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Aici în casa băieților ei au observat că Larisa este tare încântată când este în prezența lui Patrick și că s-ar vedea ceva mai mult, asta se lasă de înțeles, nu că ar fi ceva”, a continuat Robert.

Afirmația lui Robert a fost întărită de Bogdan, care a afirmat că Larisa părea foarte în largul ei lângă Patrick în camera roșie, râzând și distrându-se.

Totuși, Cosmin a fost de părere că Larisa este mai naturală cu Patrick deoarece se cunosc de mai mult timp. 

Patrick povestește cu fluturi în stomac despre camera roșie cu Larisa

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Larisa a decis să spună cui i-ar face și cui nu i-ar face omletă din casa băieților.

„Haideți să fac lumină.

Lui Cosmin i-aș face omletă, lui Bogdan nu, lui Robi nu, lui Marius da, lui Patrick da, lui Laurențiu da și lui Robert da. Și lui Ștefan nu”, a declarat Larisa.

Patrick a fost întrebat de Andreea Mantea cum s-a simțit alături de Larisa în camera roșie, iar tânărul a dat un răspuns cât se poate de sincer din care se poate trage concluzia că simte o atracție destul de mare față de ea.

„M-am simțit bine. Sincer, la un moment dat, chiar mă uitam cu drag la ea. N-aș vrea să arunc cu vorbe mari, dar chiar mă uitam cu drag și când vorbea ea cu Cosmin și cu Julia, nu știu, e simpatică tare”, a spus Patrick.

Patrick a fost întrebat, de asemenea, dacă Larisa este singura fată care reprezintă un interes pentru Patrick.

„Da. Au fost și Ștefania și Virginia, cu Virginia am încheiat situația, cu Ștefania am vorbit la masă, mi s-a părut că și acolo situația este destul de clară între mine și ea, nu există o chimie, și rămâne Larisa cu care îmi face plăcere să stau și este și simpatică tare!”, a răspuns Patrick.

Declarațiile lui Patrick nu par să-i pice bine lui Robert, dar în ciuda expresiei de pe fața lui, spune că este fericit atunci când doi oameni sunt fericiți și că se bucură să-l audă pe Patrick vorbind atât de frumos despre Larisa.