„Mă văd mireasă săptămânal”. Este pregătită Bianca Drăgușanu să facă marele pas în relația ei? Primele declarații despre nuntă ale vedetei

Author: Lavinia Medrea

Primele declarații despre nuntă ale vedetei

Sursa: Instagram Bianca Drăgușanu - colaj Kanal D

Bianca Drăgușanu și iubitul ei sunt împreună de mai bine de doi ani, iar lumea se întreabă inevitabil dacă cei doi vor face pasul cel mare, în sfârșit.

În ultimul timp, Bianca Drăgușanu a evitat să-și mai expună relația de iubire în fața ochilor presei. Vedeta este împreună cu partenerul ei de mai bine de doi ani și s-a declarat mereu fericită iar acu, după mult timp, a făcut primele declarații în ceea ce privește o nuntă!

Este Bianca Drăgușanu pregătită să facă marele pas cu iubitul ei?

Dacă acum ceva timp Bianca Drăgușanu le mai dezvăluia fanilor și urmăritorilor de pe Instagram detalii mai puțin știute despre viața ei personală, acum nu mai este cazul. Vedeta este discretă și preferă să rămână așa, pentru binele ei și al familiei sale.

Citește și: Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

Bianca Drăgușanu a declarat că este fericită, în prezent, cu relația pe care o are, dar nu își dorește să ofere mai multe detalii, fiind adepta discreției.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost amenințată de o fană care i-a cerut 14.000 de euro pentru tratamente corporale de slăbit: „A început să mă terorizeze”

Lucrurile astea cu care m-am expus. Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r.: iubitului ei) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.

Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea de a se căsători iar

Deși nu a spus nimic concret despre o nuntă, Bianca Drăgușanu este de părere că viitorul și viața sunt imprevizibile, astfel că nu exclude această posibilitate.

Vedeta a mărturisit că săptămânal se vede mireasă deoarece probează rochiile pe care le creează în atelierul ei de modă.

„Mă văd mireasă săptămânal, pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu.

Nu știu ce îmi rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu”,  a declarat Bianca Drăgușanu.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.