”Mă victimizez”. Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care concurenta a răbufnit

Autor: Diana Bostan

Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi

Sursa: Captură YouTube

Noi momente tensionate în ”Casa iubirii”. În ediția de luni, 1 aprilie, Julia a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată de Robert cum se simte.

Rivalitățile au ieșit la iveală în ”Casa iubirii”. Sătulă de comentariile răutăcioase și de certurile din casă, Julia alege să nu mai vorbească pentru a nu mai alimenta răutățile la adresa ei. Concurenta susține că a ajuns la capătul puterilor în urma ultimelor evenimente din casă.

Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi

Robert a observat că Julia a fost cam tăcută pe conexiune, motiv pentru care a întrebat-o dacă se simte bine.

Aceasta nu s-a putut stăpâni și a izbucnit în plâns. Concurenta a mărturisit că este extrem de afectată de comentariile din mediul online și este de părere că unii concurenți alimentează întreaga situație.

Julia a afirmat că unii concurenți le dau dreptate celor ce comentează și că ei folosesc aceleași expresii și-n emisiune. În loc să oprească ura online, concurenții le-ar oferi motive în să spună anumite lucruri despre ea și despre Larisa.

Citește și: „Să-mi atragi atenția ca să vadă Virginia”. Robi este pus la colț de concurenții din „Casa iubirii”! Privirile pe care și le-a aruncat cu Roberta în gală au creat controverse

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Păi nu mi se pare ok ce se întâmplă.

Acum da, mă victimizez. Că știu că asta urmează. Mi se pare că suntem prea la început pentru ceea ce urmează, toate certurile care au fost aici. Cred că trebuia să ne focusăm pe cu totul altceva. Aici pare că doar eu creez certuri și mi se pare că alimentați foarte mult hate ul din online. Le dați dreptate, folosiți aceleași expresii pe care le folosesc și-n online, în loc să oprim hate-ul din online, voi le dați motive în continuare să spună anumite lucruri despre noi.
”, a spus Julia de la ”Casa iubirii”.

Virginia o contrazice pe Julia

Virginia nu împărtășește părerea Juliei și nu se lasă impresionată de lacrimile sale. Concurenta este de părere că dacă ea are o opinie ce corespunde unui comentariu din mediul online, asta nu înseamnă că a adus comentariul în emisiune, ci sunt doar păreri asemănătoare.

Citește și: „Închideți conexiunea, vă rog”. Virginia izbucnește în lacrimi și se desparte de Robi! Aflați motivul în episodul de marți, 2 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ele mereu au punctat că noi spunem lucruri pe care le-am văzut în online, dar nu e așa”, a spus Virginia.

Pentru a pune punct atacurilor, Julia a luat hotărârea de a nu mai vorbi în emisiune, astfel încât alți concurenți să nu mai fie deranjați.

„Când noi spunem ceva, e greșit. Eu nu mai vorbesc, nu-mi doresc nici să fiu întrebată ”ce faci”, a mai spus Julia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?