„Mă vorbesc urâtele, ca am parte de dragoste”. Marcela Fota, mesaj dur la adresa celor care o critică pentru iubitul tinerel

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mai 2023, 14:33

Marcela Fota are un iubit mai tânăr cu aproximativ două decenii decât ea

Sursa: Instagram

Marcela Fota face ceea ce simte și se bucură la maximum de relația pe care o are, în ciuda faptului că este criticată, pentru că și-a ales un iubit mai tânăr decât ea.

Marcela Fota a decis să își refacă viața, după ce soțul ei a murit pe neașteptate, la finalului anului 2020. După nici doi ani de la tragedie, aceasta anunța că are un nou partener de viață și, deși este mai tânăr decât ea, acest lucru nu reprezintă un impediment.

Marcela Fota dă replica celor care o critică pentru relația pe care o are

Marcela Fota are un iubit mai tânăr cu aproximativ două decenii decât ea, lucru ce a adus la foarte multe comentarii negative și critici la adresa sa. Cu toate acestea, artista nu a pus la suflet nimic din cuvintele răutăcioase și, ca răspuns pentru părerile necerute vis-a-vis de acest subiect, a lansat o melodie cu un mesaj clar.

Citește și: Marcela Fota a reușit să-și cumpere bolidul de lux pe care soțul i l-a promis înainte să se stingă din viață: „Știu că soțul meu se uită” Artista se plimbă acum la volanul unei mașini de sute de mii de euro

„Multă lume mă vorbește/C-am un pui ce mă iubește/ El mi-a dat sufletul lui/Pupa-l-aș să-l pup de pui/Are tot ce-mi place mie și la dragoste mă-mbie(...) Mă vorbesc urâtele, c-am parte de dragoste/Dar și una mai frumoasă, că și ea e păcătoasă”, sunt versurile noii melodii lansate de Marcela Fota.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum a murit soțul Marcelei Fota

Deși, acum, zâmbește din nou, decesul soțului a fost extrem de greu de gestionat de către aceasta. Fostul ei soț a făcut infarct, la doar 47 de ani, în timp ce aștepta la coadă, sub ochii a zeci de persoane care se aflau acolo.

Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el și a trebuit să fie declarat decesul acestuia.

Deși a trecut ceva timp de la cele întâmplate, Marcela Fota nu l-a uitat și susține chiar că l-a visat de câteva ori.

În dimineața în care soțul ei a decedat, Marcela Fota l-a sunat de mai multe ori, deoarece avea un sentiment ciudat, iar, la ultimul telefon pe care i l-a dat, nu a mai răspuns nimeni, deoarece acesta murise.

Citește și: EXCLUSIV! “Nici măcar pasta lui de dinți și periuța nu sunt mișcate” Marcela Fota, mărturisiri sfâșietoare la trei ani de la moartea soțului. Ce decizie a luat fiul artistei după decesul tatălui său

„Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon (…) În dimineața respectivă, eram cu o ceașcă de cafea în mână și, efectiv, și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul.

Și atunci… Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene.

Și, atunci când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de, acum încolo, să nu se mai supere când ies la o cafea”, a mărturisit artista, în urmă cu ceva vreme.