MACEL in strada! S-au BATUT pana au lesinat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Bataie pana la sange, in plina strada. Patru indivizi s-au incaierat, mai ceva ca la Local Kombat, si nu mult a mai lipsit ca doi dintre ei sa moara.

Dupa ce s-au lovit cu tot ce-au nimerit, iar cand pumnii si picioarele nu i-au mai ajutat, au pus mana pe scaune si pe mese. Uitati-va la cei doi barbati intinsi pe asfalt. Arata ca loviti de masina, nicidecum de pumnii adversarilor.

 

Unul dintre ei e pur si simplu contorsionat. Sta pe spate si cu picioarele prinse sub el, in vreme ce altul zace inconstient, plin de sange pe caldaram.

 

Barbatul mai in varsta s-a nimerit in scandal. El a sarit in apararea unui baiat, cand a fost trosnit cu putere si pus la pamant. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Intreg macelul a pornit de la o o camera video, sau de

la un telefon mobil- dupa cum spun unii, pe care doi tineri au incercat sa o vanda, intr-un bar, iar un musteriu i-a luat la rost. 

 

Un minut si jumatate a durat batalia de la Tulcea! Politia nici n-a apucat sa intervina. 

 

Deocamdata, politistii l-au gasit doar pe unul dintre agresori. Celalalt a fugit, insa nu va dura mult pana cand va ajunge in mainile oamenilor legii, ca sa raspunda pentru ce a facut.