Macit merge cu mama sa acasa la Neriman pentru a-i cere mana! Nu ratati penultimul episod din serialul "Un destin la rascruce"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:43

Macit afla ca mama sa ii ascunde unele lucruri legate de moartea tatalui sau si continua sa caute indicii pentru a elucida situatia. Infuriat ca Inci nu doreste sa coopereze, Macit este la un pas sa afle secretele acesteia, insa Nadir are grija ca totul sa ramana inca invaluit in mister.

Pentru a nu ii provoca suferinta lui Inci, Nadir ii insceneaza lui Macit o intalnire cu Bora, asistentul sau, pentru a parea ca niciunul dintre ei nu are legatura cu moartea lui Kerim.

Uluit de explicatiile lui Bora, Macit tinde sa creada spusele acestuia, insa continua sa aiba rezerve in ceea ce o priveste pe mama sa. Inci rasufla usurata, ca a reusit sa iasa cu bine din situatia dificila, insa se confrunta in continuare cu intrebarile fiului sau, care ii reproseaza ca i-a ascuns intentiile tatalui sau in tot acest timp.

Bora ii propune lui Macit sa ii cumpere actiunile de la firma Arcaoglu, pentru ca astfel sa acopere datoria catre Pelin, insa tanarul nu renunta la orgoliu si refuza, spunandu-i acestuia ca va munci ca sa isi poata plati datoria. Gandindu-se indelung la situatia companiei Arcaoglu, Macit hotaraste sa se intoarca la carma firmei, in memoria tatalui sau.

Pe de alta parte, Nadir ii cere imperios lui Inci sa se vada, pentru a-i transmite ceva important.
In cele din urma, Inci accepta sa se intalneasca cu fostul sau iubit si il roaga insistent sa se retraga din viata lui Macit si sa nu ii dezvaluie acestuia adevarul. Nadir ii face lui Inci o propunere neasteptata, cerandu-i sa petreaca impreuna o noapte in schimbul tacerii sale.
La sfatul lui Inci, Neriman ii sugereaza lui Macit sa petreaca cateva zile impreuna, departe de familiile lor. Cei doi merg la cabana de la munte, insa sunt urmariti pas cu pas de matusa Gulter, care ii insoteste pretutindeni.
Macit este incantat de prezenta iubitei sale si nu ezita sa ii marturiseasca acesteia dragostea sa, intr-un cadru romantic.

La intoarcere, Macit decide sa nu mai amane casatoria cu Neriman si merge impreuna cu mama lui, sa o ceara in casatorie pe Neriman de la tatal acesteia. Insa, in fata casei lui Faiz, cei doi sunt intampinati de Pelin.

Nu ratati in aceasta seara penultimul episod din "Un destin la rascruce", de la 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.