Macrou in sos marinaresc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:03

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

macrou proaspat – 6 bucati
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
2-3 foi de dafin
1 cutie rosii 800g
2 linguri de pasta de tomate.
Piper negru boabe
300 g masline kalamatta


Mod de preparare

Curatati bine macroul stropiti-l cu putin ulei de masline si puneti-l intr-o tava in cuptorul incins la 180°C, timp de 30 minute.

Intr-o cratita caliti ceapa (impreuna cu frunzele de dafin) pana se inmoaie dar nu se coloreaza, adaugati maslinele si mai caliti 2 minute. Adaugati pasta de tomate, apoi rosiile si fierbeti totul un minut.
Dregeti de sare si piper si turnati totul peste pestele din tava apoi dati din nou la cuptor pentru inca 15-20 minute.


 

Taguri: