Mada este concurenta eliminata de la "Puterea dragostei"! "Nu am simtit compatibilitatea de care eu am nevoie!" Iata ce marturisiri inedite a facut tanara, inainte de a parasi "casa iubirii"! Pe care baiat si-ar fi dorit sa il cunoasca mai bine!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 14:55

Mada a parasit casa "Puterea dragostei" in cea mai recenta Gala a emisiunii.

In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Mada a fost concurenta care si-a luat adio de la emisiune, dupa ce aceasta a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai si a fost nominalizata pentru eliminare, alaturi de Rusu.


Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea le-a dat concurentilor rezultatul situatiei voturilor venite din partea publicului. Astfel ca cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si care a intrat in posesia premiului de 1500 de euro a fost Jador, care a devenit si liderul suprem al casei in saptamana urmatoare, pentru
a treia oara consecutiv. Pe de alta parte, Mada a fost cea care a parasit emisiunea, dupa ce Bianca a pierdut titlul de Favorita a saptamanii in favoarea lui Jador.

Citeste si: Jador in pragul disperarii! Afla ce anume s-a intamplat intre el si Simina si cum va reactiona Ella, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la 17:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador in pragul disperarii! Afla ce anume s-a intamplat intre el si Simina si cum va reactiona Ella, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la 17:00, la Kanal D!

Eliminarea Madalinei i-a adus multa tristete in suflet Ellei deoarece cele doua fete au legat inca de la debutul sezonului o relatie speciala de prietenie. Insa Mada a incercat sa isi stapaneasca emotiile si tristetea, reusind sa spuna cateva cuvinte inainte de parasirea casei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.