Madalin de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute perechea! Cine este fata pe care o place?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 oct 2021, 14:40
video Foto(8)

Cel mai nou concurent, Madalin a facut furori in randul fetelor din casa Puterea dragostei, cu atitudinea lui directa! Ce fata i-a picat deja cu tronc?

Dupa ce in Gala Puterea dragostei de duminica, Dorian a parasit casa iubirii, deoarece si-a dorit sa ajunga neaparat acasa pentru a-si rezolva anumite probleme, in editia de astazi, in prima parte a emisiunii, un nou concurent si-a facut aparitia in casa fetelor, luandu-le prin surprindere! Pe care dintre ele le admira cel mai mult?

Madalin, noul concurent de la Puterea dragostei, a venit in emisiune pentru a-si cauta jumatatea!

In editia de marti, 5 octombrie, a emisiunii Puterea dragostei, concurentele au fost uluite, dar in acelasi timp si foarte incantate de aparitia unui nou baiat, care inca de cum a pasit in casa a fost extrem de dezinvolt, carismatic si seducator. Chipesul tanar a facut furori printre fete cu aspectul lui fizic dar si cu felul lui de a fi foarte direct.
Madalin le-a dezvaluit ca are 25 de ani, 1,81 m inaltime, zodia Fecioara si are cazierul curat.

Dornice sa afle pe cine a pus deja ochii Madalin, fetele l-au intrebat cu ce ganduri a venit in emisiune.

"Eu nu mai vreau sa am ce am mai avut! Niciodata n-am vazut o femeie, cand m-am uitat la femeia de langa mine, sa o vad ca posibila mea sotie sau mama copiilor mei! La un moment dat a fost una, dar nu ma simteam pregatit!",

a zis Madalin.

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Adelina: ”M-am pupat cu ea acum o săptămână în casă...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea fetele au fost curioase sa descopere ce fel de femei ii plac lui Madalin. Iar tanarul le-a raspuns cu sinceritate si enumerandu-le cateva calitati pe care ar trebui sa le intruneasca femeia ideala pentru el.

"Imi plac femeile carismatice! Nu suport femeile moarte, fara haz, care sunt seci! Nu suport! Doi la mana, privirea, dar nu in sensul in care ochi caprui, ci in sensul ca atunci cand ma uit la o persoana trebuie sa-mi transmita in primul rand...

sa-mi dau seama ce-mi transmite! Ma place sau nu ma place?", a mai adaugat Madalin.

Citeste si: Emotii uriase in Gala Puterea dragostei! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.