Madalin Ionescu a facut pe bucatarul si ospatarul la un restaurant turcesc! A invatat sa gateasca, apoi i-a scos din sarite pe clienti cand le-a luat comanda

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Madalin Ionescu a facut pe bucatarul, apoi pe ospatarul la un restaurant turcesc. A invatat sa gateasca, apoi a mers la masa si a luat o comanda. I-a scos din sarite pe clienti cand a inceput sa aduca mancarea.

 

Madalin Ionescu a facut pe bucatarul si ospatarul la un restaurant turcesc! A invatat sa gateasca, apoi i-a scos din sarite pe clienti cand le-a luat comanda
Madalin Ionescu a facut pe bucatarul, apoi pe ospatarul la un restaurant turcesc. A invatat sa gateasca, apoi a mers la masa si a luat o comanda. I-a scos din sarite pe clienti cand a inceput sa aduca mancarea.
"In viata trebuie sa fii pregatit sa te reprofilezi. In momentele mele in care visez, ma gandesc sa imi deschid un business. Vreau sa incerc, vreau sa vad ce inseamna un astfel de business", a spus el.
Madalin a invatat sa transeze carnea, sa o toace marunt din satar. A ascultat cu atentie fiecare indicatie, dupa care a aratat ce a invatat.
"Vai, e greu, nu credeam ca e asa de greu", s-a plans ucenicul Madalin. Prima reteta de Adana Kebab nu i-a dat mari batai de cap, a tocat rapid  ce i s-a pus in fata si a bifat cu succes primele sarcini. A trecut la cotlete de berbecut. "Am muncit mult, a fost o zi grea", a spus el. A invatat sa prepare si vrabioare de vita.
A ascultat sfaturile si a inceput sa prinda secretele bucatarilor turci.
Dar greul abia de-acum inainte a inceput. Madalin a iesit in restaurant si a facut pe ospatarul.  "Nu am inteles nimic din ce mi-au cerut", a marturisit prezentatorul de la WOWbiz. A scapat un servetel pe humus si clientii s-au suparat. "Ciorba? Noi nu am comandat ciorba", s-au plans barbatii care asteptau la masa sa li se aduca mancarea. Madalin s-a asezat la masa si a inceput el sa manance si din bolul cu ciorba si din cotletele de berbecut, lasandu-i pe clienti cu gura cascata.
"Am vrut sa gust, sa ma asigur ca nu e mancarea otravita", a glumit colegul de emisiune al Andreei Mantea.
Urmareste aici materialul video!

"In viata trebuie sa fii pregatit sa te reprofilezi. In momentele mele in care visez, ma gandesc sa imi deschid un business. Vreau sa incerc, vreau sa vad ce inseamna un astfel de business", a spus el.

Madalin a invatat sa transeze carnea, sa o toace marunt din satar.

A ascultat cu atentie fiecare indicatie, dupa care a aratat ce a invatat." Vai, e greu, nu credeam ca e asa de greu", s-a plans ucenicul Madalin.

Prima reteta de Adana Kebab nu i-a dat mari batai de cap, a tocat rapid  ce i s-a pus in fata si a bifat cu succes primele sarcini. A trecut la cotlete de berbecut." Am muncit mult, a fost o zi grea",

a spus el. A invatat sa prepare si vrabioare de vita. A ascultat sfaturile si a inceput sa prinda secretele bucatarilor turci.

Dar greul abia de-acum inainte a inceput. Madalin a iesit in restaurant si a facut pe ospatarul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

" Nu am inteles nimic din ce mi-au cerut", a marturisit prezentatorul de la WOWbiz. A scapat un servetel pe humus si clientii s-au suparat. "Ciorba? Noi nu am comandat ciorba", s-au plans barbatii care asteptau la masa sa li se aduca mancarea.

Madalin s-a asezat la masa si a inceput el sa manance si din bolul cu ciorba si din cotletele de berbecut, lasandu-i pe clienti cu gura cascata." Am vrut sa gust, sa ma asigur ca nu e mancarea otravita", a glumit colegul de emisiune al Andreei Mantea.

Urmareste aici materialul video!