Madalin Ionescu a patit-o! Nervos, prezentatorul i-a amenintat in direct! "Ma voi duce maine la Politie sa fac plangere penala! Pe acesti nenorociti ii voi rade!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Madalin Ionescu a fost, de curand, una din victimele spatiului online, dupa ce caiva hackeri i-au spart adresa de mail si contul de Facebook.

Prezentatorul TV a primit o notificare prin care i se spunea ca altcineva s-a logat de pe contul lui, iar Madalin nu vrea sa lase acest lucru nepedepsit.
Furtul de identitate incepe sa fie considerata o infractiune tot mai severa, dupa ce mai multe persoane publice s-au plans ca au fost victime ale hackerilor.

Madalin Ionescu a tinut sa faca un anunt in direct, la emisiune, acelora care i-au "spart" conturile personale si a amenintat ca va merge la Politie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Mi-au spart contul de Facebook, contul de mail, au facut chestia asta si au senzatia ca nu pot fi gasiti in spatele unei adrese de IP.
Ma voi duce la politie, voi face o plangere penala. Eu nu am nimic de ascund, nu am mai facut asa pana acum. Pe astia ii vreau in puscarie. Stiu ca si Teo si Andreea Marin au mai trecut prin astfel de sitautii, uneori posteaza in numele tau si se folosesc de imaginea ta pentru a cere bani oamenilor. Nu vreau sa se foloseasca de numele meu. Pe acesti nenorociti ii voi rade! Voi merge la politie.",
a spus el in direct, la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.