Madalin Ionescu, despre moartea fulgeratoare a lui Vadim: "Si-ar fi dorit sa isi duca fiicele la altar, sa le vada mirese. Acum, le va veghea mereu, din ceruri"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Madalin Ionescu a avut o relatie speciala cu Corneliu Vadim Tudor."Culmea este ca relatia mea cu Vadim a inceput destul de... abraziv. Imi amintesc, acum cu placere, ca la prima noastra intalnire au iesit scantei."

. Se intampla undeva prin 2001. Eu, pe atunci, moderam emisiuni la Realitatea tv. Eram mai la inceput, e adevarat, insa deja consacrat pe postul de moderator. Era o perioada in care oamenii de televiziune nu prea aveau curaj sa il infrunte pe "Tribun". Era un invitat incomod, imprevizibil si aproape imposibil de strunit. Chiar Marius Tuca, la acea vreme, nu reusea sa ii faca fata lui Vadim intr-o conftruntare 1 la 1.

Atunci am fost desemnat sa fiu eu cel ce avea sa ii tina piept lui Vadim. Nimeni altcineva din televiziune nu a avut curaj, iar eu nu am avut nicio problema. Cum era de asteptat, si in emisiunea mea au iesit scantei. Omul a incercat sa ma bage in corzi, insa a avut surpriza sa vada ca stiu istorie, stiu geografie si e cam dificil sa ma prinda. In plus, i-am adresat si cateva intrebari incomode, asa ca l-am enervat si, intr-un final, s-a ridicat si a iesit din studio.
A amenintat ca ma da in judecata, m-a si dat, de altfel", si-a amintit Madalin Ionescu, prezentatorul WOWbiz de la Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788780/1/media-144238758971425700.jpg
"Cu timpul, insa, si cu eforturi, relatia dintre noi s-a reglat si puteam vorbi chiar despre o amicitie. Aceasta in conditiile in care era greu sa fii amic cu unul ca Vadim, insa eu am reusit. s-a numarat printre invitatii la nunta mea cu Cristina.

El este un tip contestat, e adevarat, insa nimeni nu ii poate contesta spiritul", a adaugat Madalin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788780/1/media-144238759024177700.jpg
Referitor la trecerea in nefiinta a politicianului, prezentatorul tv a adaugat: "Imi pare foarte rau ca Vadim nu mai este printre noi. Chiar vorbeam aseara cu niste prieteni ca, surprinzator, se pare ca aceasta incepe sa fie media de viata a barbatilor din Romania: 65 de ani.

Tot mai multi barbati de la noi din tara trec in nefiinta la aceasta varsta. Imi pare nespus de rau pentru fetele lui Vadim si pentru sotia acestuia. Cu siguranta, ca tata, si-ar fi dorit sa isi duca fiicele la altar, sa le vada mirese. Ele trebuie sa stie, insa, ca el le va veghea mereu, din ceruri", a conchis Madalin.( sursa wowbiz.ro)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.