Madalin Ionescu: “Mi se pare infiorator ca s-a ajuns aici”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

De doua saptamani, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au grija noii membri ai familiei, 8 catelusi, care au venit pe lume chiar cu ajutorul prezentatorului “WOWBiz”.

In ziua in care au venit pe lume catelusii, Madalin Ionescu a mosit-o pe Shila, un Malamut de Alaska, a stat cu ea si s-a asigurat ca totul decurge fara probleme. Eu si Madalin, dar si copiii suntem foarte atasati de cateii nostri, ii consideram parte din familie ”, a spus Cristina Siscanu.


Cat de mult iubeste animalele, ne spune chiar Madalin Ionescu:  “ Cand ma intorc noaptea, dupa emisiune, petrec destul de mult timp si cu puii Shilei, sunt ca niste copii.
Nu ii inteleg pe cei care abuzeaza animalele, aud tot felul de povesti cu maidanezi batuti, ucisi si mi se pare infiorator ca s-a ajuns aici
”, a spus Madalin Ionescu. 

Madalin Ionescu prezinta, alaturi de Adelina Pestritu, show-ul “WOWBiz”, de luni pana joi, de la ora 22:15, la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.