Madalin Ionescu: "Port ochelari, dar din pacate sunt cam neserios"! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Se spune la ochii reprezinta oglinda sufletului. Trebuie sa ai grija de ei pentru vederea este unul dintre cele mai importante simturi. Vedetele Kanal D au fost in vizita la o clinica oftalmologica. Ele au incercat sa traga astfel un semnal de alarma, indrumandu-i pe telespectatori sa mearga la un control oftalmologic macar odata pe an.

" I n general am grija de sanatate si odata pe an cel putin fac analize generale, lucru pe care il recomand oricui", a declarat Virgil Iantu. Acelasi lucru l-a sutinut si Simona Patruleasa:" Cred ca este nevoie ca macar odata pe an sa mergi la un control", a spus prezentatoarea Stirilor Kanal D." Dioptriile pot creste de la un an la altul, problemele oftalmologice pot aparea de la o luna la alta", a declarat Gabriela Cristea Toader.


Adelina Pestritu si Madalin Ionescu au dezvaluit ca poarta ochelari, insa nu mereu, ceea ce nu este indicat persoanelor care au probleme de vedere." Port ochelari, dar din pacate sunt cam neserios in aceasta privinta si sper sa nu existe consecinte. Este foarte important sa-ti faci control periodic la ochi", a declarat Madalin Ionescu, gazda emisiunii" Drept la tinta".

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.