Madalin Ionescu si Andreea Mantea prezinta “WOWbiz” la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:35

Luni, 15 octombrie, debuteaza la Kanal D “WOWbiz”, un late-night show ce va da tonul exclusivitatilor din lumea mondena.

In fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22.30, Madalin Ionescu si Andreea Mantea va invita sa urmariti cele mai incitante subiecte din showbiz-ul romanesc.

“WOWbiz" este o emisiune care va face diferenta pe piata late-night-show-urilor. Starurile vor fi dezbracate de secrete in fata a milioane de romani! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic si surprinzator. Vrem sa dam dependenta, oferindu-le oamenilor doze considerabile de noutati condimentate si povesti extraordinare”, a declarat Andreea Mantea.


Madalin Ionescu paraseste show-ul “Drept la Tinta” incepand de luni, 15 octombrie, pentru a prezenta alaturi de Andreea Mantea “WOWbiz”, la Kanal D.

“WOWbiz" va fi o emisiune tonica, plina de exclusivitati de prima mana. Nu avem tabuuri, investigam in amanunt orice informatie si ii oferim publicului stiri in exclusivitate, care sa tina primele pagini ale ziarelor. Ne propunem sa venim in casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa-i facem pe oameni sa descopere adevarata fata a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.


Nu ratati, din 15 octombrie, de luni pana joi, de la ora 22.30, emisiunea “WOWbiz” prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu.