Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au decis! Acesta este caruciorul de fite pe care l-au cumparat pentru copilul lor! Avem imagini din momentul achizitionarii produsului de fite in valoare de 7.500 de lei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2017, 09:39

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au intrat pe ultima suta de metri in privinta achizitiilor pentru viitorul lor bebelus! De aceea, sambata, ei au fost la un targ de copii, de unde si-au luat un super carucior de fite pentru fetita lor, de care sunt deja foarte incantati!

Cristina Siscanu este insarcinata in luna a opta si se se pregateste intens pentru perioada in care va deveni mama. “Nu imi place sa las nimic la voia intamplarii! Vreau sa fie totul in regula atunci cand voi naste. Din acest motiv, am facut aproape toate cumparaturile pentru viitoarea mea fetita. Mai am doar cateva detalii de pus la punct”, a declarat aceasta.


In weekend, Cristina si-a achizitionat si caruciorul pentru micuta Petra.
Acesta este un produs de ultima generatie, de culoare gri cu roti negre, all-inclusiv, dotat cu scaun pentru masina, parte sport, landou, doua genti cu schimburi pentru copil si o umbreluta, iar pretul se ridica la suma de…7.500 de lei!

Daca si-au luat caruciorul, sotii Ionescu pot sta acum linistiti, intrucat era ultima achizitie mai importanta pe care trebuia sa o cumpere pentru viitorul bebelus.


“Am venit la targ sa luam carucior, fiindca, in rest, avem aproape tot ce este necesar in acest moment. Camera copilului este aranjata, am cumparat mobila, una foarte draguta, la care s-a folosit lipici si clei ecologic,  care nu dauneaza nou-nascutilor. Am luat si covor… Mai avem de pus doar perdele si gata!”, a mai spus Cristina, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Vezi imaginile pe wowbiz.ro.


 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.