Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, topiti dupa micuta Petra! Cum se descurca de când au devenit parinti

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2017, 09:57

Pana nu demult era la curent cu toate noutatile în materie de show-biz, acum nu-i scapa... nimic, atunci când vine vorba de universul ...unui bebelus.

Madalin Ionescu este topit dupa fetita lui, Petra, si o rasfata cât e ziua de lunga. Fara cea mai mica urma de îndoiala, Madalin Ionescu se afla la degetul mic al fiicei sale, Petra. De mai bine de patru luni, fericitul tatic îi dedica tot timpul Petrei, pe care o rasfata cât e ziua de lunga.


Întrebati cine o rasfata mai mult pe micuta Petra, Cristina a recunoscut: ”Madalin, clar.
Ia ia-o în brate.”, a spus ea.

Cristina si Madalin nu rateaza nicio ocazie de a-si scoate mândretea de fetita în lume. Unde sunt ei, acolo e si Petra!

”Am dus-o în restaurante, am luat-o la mare, am dus-o la munte.”, a marturisit Madalin.  

În timp ce unii parinti abia pun geana pe geana în timpul noptii, cei doi par a fi exceptia de la regula.


”Mi-e si frica sa o laud. Dar am avut chiar momente în care a dormit 12 ore în continuu”, a spus Madalin, în timp ce Cristina a precizat: ”Noaptea am ales varianta asta de co-sleeping, un patut care e lipit de al nostru.”


Chiar daca viata lor roieste în jurul celei mici, oare Madalin si Cristina mai au timp doar pentru ei doi?!

”Daca am timp sa o rasfat pe Cristina? Pfff, în acest moment nici nu stiu daca o mai intereseaza ...hai, ma! Sau o rasfat eu
prea mult.”, a mai precizat Madalin.

Precaut din fire, Madalin deja se gândeste daca în viitor îi va satisface toate capriciile Petrei... sau nu!”Cu siguranta, dar astept cu mare placere momentele alea. Sa nu vina cu baiatul acasa prea repede, asta nu mi-as dori.”, a mai marturisit el.

Şi pentru ca tot veni vorba de viitor, ce credeti ca le mai lipseste?”Daca ne mai lipseste ceva?! Aaa, Damian! Un fratior, da.
Damian, da.”, a mai spus Cristina.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.