Madalin Ionescu, un tatic atat de mandru! La ce facultate a intrat fiica lui! Tanara va fi studenta din toamna, exact la institutia de invatamant superior la care voia ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 10:54

Dupa rezultatele exceptionale de la BAC, fiica lui Madalin Ionescu a intrat si la facultatea pe care si-o dorea.

Stefania va fi din acest an studenta la Academia de Studii Economice, spre marea bucurie a tatalui sau, care se gandea la o cariera in marketing pentru ea.

Stefania, fata lui Madalin Ionescu, a reusit sa ia BAC-ul cu o medie foarte mare, 9,10! Tanara a fost notata la Istorie cu 9,35, la Geografie cu 9,80, iar la Limba si Literatura Romana, la proba scrisa, 8,15!


Dupa aflarea rezultatelor, prezentatorul emisiunii WOWbiz a fost extrem de fericit. 
“Stefania m-a facut sa fiu cel mai mandru tata din lume. Fata mea s-a mobilizat perfect la fiecare examen, a tratat totul cu multa seriozitate si atentie, iar la final, a luat o nota foarte buna la BAC. E adevarat, am stiut ca ea va avea o  medie mare, mai ales ca si scoala a terminat-o cu 9,37, ceea ce este cu adevarat o performanta, in plus, intotdeauna, am avut mare incredere in ea si in capacitatile sale intelectuale.
Nu a avut niciodata meditatori, decat sfatuitori excelenti, mai ales in Cristina, sotia mea, si in mama, iar rezultatele s-au vazut acum. Sunt fericit”, a spus Madalin Ionescu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti


La o luna de la BAC, fiica vedetei de la Kanal D a mai avut un hop de trecut.
Ea s-a inscris la facultate si a dat examenul pentru a deveni expert in marketing.

“Stefania a dat examen de admitere la ASE si l-a luat cu brio. Din toamna, va fi studenta la Sectia de Marketing, a fost optiunea ei. Ii place tot ce tine de promovarea de imagine, de aceea, a optat pentru acest domeniu. I se potriveste si, timp de patru ani, va studia sa devina un specialist in comunicare”, au dezvaluit persoane apropiate tinerei.
(sursa wowbiz.ro)