Madalin Ionescu va asista la nasterea fetitei sale, Petra! Prezentatorul TV a urmat cursuri de ingrijire a bebelusilor! Frumoasa Cristina Siscanu mai are putin si va deveni mamica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2017, 09:29

Nerabdare, bucurie si emotii de nedescris pentru Madalin Ionescu si sotia sa, Cristina Siscanu, care in maximum doua saptamani vor deveni parinti si vor face cunostinta cu fiica lor, Petra.

Teoretic, fericitul eveniment urmeaza sa aiba loc peste doua saptamani, la finele primei decade din luna mai. Practic, insa, din acest moment, Cristina Siscanu poate sa intre in travaliu in orice clipa si sa se mute la maternitate oricand.


"Mai am vreo doua saptamani pana la termen, dar de acum inainte se poate intampla oricand. Copilul are un avans de dezvoltare, are si greutatea adecvata, asa ca poate sa apara in orice moment! Astept travaliul!", a declarat curajoasa Cristina Siscanu.


Mai fericita ca niciodata ca i se va implini visul cel mare, ca va deveni mama si o sa ii daruiasca un copil sotului ei, Cristina Siscanu pare pregatita pentru rolul de parinte. La fel se intampla si cu Madalin Ionescu, prezentatorul de la WOWbiz, cel mai tare show de noapte difuzat de Kanal D, numarandu-se printre putinii tatici de la noi care se pot lauda ca au urmat cursuri de specialitate si au obtinut diplome care atesta faptul ca stiu sa ingrijeasca un bebelus.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.