Madalin Voicu a rasuflat usurat! Colegii din Parlament l-au salvat de ancheta DNA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:13

Ca un dirijor de soi s-a descurcat Madalin Voicu in fata deputatilor. A aparut spasit, a vorbit despre bani si nevasta, ba chiar a facut si primul gest care nu-i sta in fire.

Dar in final si-a convins colegii. Nu acelasi lucru putem spune despre Nicolae Paun, al doilea parlamentar pentru care DNA ceruse incuviintare pentru retinere si arestare in dosarul deturnarii fondurilor europene pentru romi.

Cu sabia DNA deasupra capului, gandurile au nevoie de o pregatire mai de soi, asa ca pentru un concert solo! Iar de atata emotie, Madalin Voicu si-a uitat si ochelarii la tribuna.

Dupa o ora si jumatate de chin si asteptare, Madalin Voicu a rasuflat usurat.

Cand s-a trimis solicitarea DNA catre parlament, deputatul Nicolae Paun e de negasit. Nici la votul Comisiei nu s-a aratat la fata, nici astazi, in plen.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Absenta se pedepseste.

Deputatii au incuviintat cererea procurorilor DNA de retinere dar cand a venit vorba de arestul preventiv, nu au mai intrunit cvorumul.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.