Mădălina a decis! Cine sunt cei patru nominalizați de la Insula de 1 milion! Alin este nominalizat pentru a doua oară consecutiv

Autor: Laura Macovei

Mădălina a decis! Cine sunt cei patru nominalizați de la Insula de 1 milion! Alin este nominalizat pentru a doua oară consecutiv

Sursa: Kanal D

Au mai rămas 46 de concurenți pe Insula de 1 Milion, iar acum au loc din nou nominalizările. Mădălina este cea care a trimis la luptă 4 concurenți în cel mai mare show de aventură.

Cel mai mare experiment social continuă cu cei 46 de concurenți rămași în lupta pentru supraviețuire. Aceștia au parte de noi probe, fiecare dintre acestea punând în evidență calitățile adversarilor.

Noi nominalizări au avut loc luni, 25 martie, pe Insula de 1 Milion! Mădălina este cea care a făcut cărțile.

Cine sunt cei patru nominalizați de la Insula de 1 milion

Frumoasa Mădălina, în vârstă de 23 de ani, este cea aleasă de ruletă pentru a face următoarele nominalizări pe insulă.

Concurenta a decis, iar cei patru care vor intra la următoarea probă sunt Tudor, Cătălin, Alin și Marius. 

Tudor este unul dintre lideri și cred că este o decizie foarte bună. Îl aleg pe Cătălin din același motiv. Cred că este alt lider din celălalt grup și cred că va fi un joc destul de intens. Pe Alin îl aleg pentru că reprezintă o bună metodă ca să strângem brățări de la ei și după să le recuperăm noi.

L-am ales și pe Marius eu și colegii mei, pentru că suntem de părere că este o persoană care ar putea învinge și credem că este o decizie foarte bună.

Am ales aceste persoane, pentru că sunt de părere că au o forță mentală mai puternică decât cea fizică și mi-ar plăcea să îi văd pe toți la un joc de putere,” a declarat Mădălina, după alegerea făcută. 

Citește și: Au mai rămas 46 de concurenți la “Insula de 1 milion”; Lemnaru, primul concurent care s-a autopropus la probe; acesta a câștigat prima proba- “Jocul cuvintelor”

„Ca actor pot să fiu oricine, dar aici îmi voi asuma să fiu eu și nu am un scenariu după care să mă ghidez. Cred că am calitățile necesare pentru a deveni un lider și nu mi-e frică de asta.

Sunt sigur că toate sporturile pe care le-am practicat îmi vor fi benefice, deoarece ele m-au disciplinat și m-au făcut să fiu o persoană competitivă și să trag până la ultima sudoare de pe frunte.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lupta individuală și supraviețuirea mi se par cocktail-ul perfect pentru emoție, competiție și testarea limitelor,” a declarat Tudor, unul din concurenții propuși la următoarea probă.

„Îmi place să risc, sunt o persoană dinamică și caut mereu să reușesc în tot ceea ce fac. Am făcut sport, am reușit să mă țin de toate. Am combinat întotdeauna și sportul și job-ul.

Sunt hiperactiv, pierd nopțile, dar totodată a doua zi sunt la muncă. Cea mai mare realizare a vieții mele cred că va veni,” a spus Cătălin, cel de-al doilea concurent nominalizat.

Alin este concurentul care este nominalizat pentru a doua oară, în timp ce Marius intră în lupta pentru supraviețuire pentru prima oară. 

„Am trăit într-o familie săracă, aveam o singură găină și singurul ou pe care-l făcea mi-l dădeau mie să-l mănânc. Cred în sinea mea că sunt un luptător războinic, care își arată adevărata față chiar în mijlocul provocării,” a mărturisit Marius. 

Citește și: Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"

„Insula de 1 milion”, reality-show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.