Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 ian 2023, 15:40

Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

Mădălina Crețan nu a trecut în anul 2023 la fel de fericită pe cât a intrat, cu soțul ei, Nosfe, alături. La jumătatea lunii octombrie, artistul a murit, iar, acum, soția lui trebuie să se acomodeze cu noua modalitate de a petrece sărbătorile.

Mădălina Crețan a mai trecut de un eveniment important din an, dar mult mai dificil, deoarece a trecut în anul 2023 fără Nosfe.

Mădălina Creța a postat un mesaj dedicat lui Nosfe, în noaptea dintre ani

Mădălina Crețan și Nosfe erau de aproximativ zece ani împreună, atunci când moartea a decis să îi despartă. După ce a trebuit să treacă de ziua de naștere a fiicei lor, de aniversarea relației și de Crăciun, acum, Mădălina a reușit să mai depășească un hop.

În noaptea dintre ani, fiecare dintre noi are persoana iubită alături, mai puțin Mădălina Crețan, dar acest lucru nu înseamnă că l-a uitat. Aceasta a postat un mesaj emoționant în mediul online, prin intermediul căruia și-a exprimat iubirea pe care i-o poartă și pe care i-o va purta celui care i-a fost soț.

Citește și: Mesajul postat de Mădălina Crețan în ziua în care ar fi trebuit să serbeze nouă ani de relație cu Nosfe: „Ca și cum l-am văzut constant în fața mea”

„Tu ești liniștea, căldura și lumina mea pentru totdeauna și dintotdeauna, pentru eternitate, peste univers, peste viață și peste moartea trupească. Tu ești 2022 și tot tu o să fii și 2222! Tu ești totul care îmi umple sufletul, si inima și gândurile, tu ești motivația, puterea, pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir când mi se vor termina proiectele și lecțiile aici.

Te iubesc e prea puțin”, a fost mesajul postat de soția lui Nosfe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mădălina Crețan a povestit ultimele momente din viața

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Mădălina Crețan a vorbit despre momentul în care soțul ei a decedat.

Cei doi se întorceau de la un concert  la care acesta participase și de la care au plecat mai devreme, întrucât artistul nu se simțea deloc bine. Până să ajungă acasă, Nosfe spunea că nu se simte bine, fiind convins că starea de rău este cauzată de băuturile carbogazoase pe care le consumase.

Citește și: Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe, Iris, la doar o lună de la moartea artistului. Ce i-a spus micuța mamei sale: ''Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

Atunci când au ajuns acasă, Nosfe și-a adus aminte că și-a uitat telefonul și a vrut să se ducă după el. Mădălina Crețan s-a oferit să meargă ea, dar acesta a zis că merge el. Atunci, artistul s-a îndreptat spre ușa de la intrare, unde, dintr-o dată, s-a prăbușit.

„El s-a dus și nu a mai ajuns, a căzut în casă, lângă ușa de la intrare, în sufragerie, practic.

Am auzit doar o bubuială foarte mare și, de aici, chiar nu pot...”, a povestit Mădălina Crețan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.