Madalina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata tanara la aproape doua luni de cand a fost eliminata din emisiune!

Autor: D.I.

Madalina a fost prima concurenta care a parasit casa "Puterea dragostei" in cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Madalina Cosmina Mocan, bruneta in varsta de 21 ani, care venise la "Puterea dragostei", cu ganduri serioase de a-si gasi partenerul ideal, nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis. Frumoasa bruneta se descria ca fiind o fire sociabila și increzatoare si mentiona atunci ca isi doreste de la partenerul de viata sa ii fie loial și sa o respecte si avertiza ca nu i-ar putea ierta acestuia minciuna.

Madalina Mocan a marturisit inca de cand a facut primii pasi in "casa iubirii" ca urmarise primul sezon al emisiunii si ca i-a atras atunci atentia nimeni altul decat Bogdan Mocanu.

"Am venit pentru o experienta noua, pentru a cunoaste pe cineva, pentru ca imi doresc o relatie serioasa! Imi atragea atentia Bogdan Mocanu!", a spus Madalina.

Desi pusese ochii pe Bogdan Mocanu si a sperat pana in ultimul moment ca acesta isi va indrepta atentia asupra ei si isi va dori sa o cunoasca mai bine, Madalina a inteles in cele din urma ca visul ei nu se va putea indeplini si s-a vazut nevoita sa le solicite colegilor ei sa o voteze pentru eliminare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei" a ajuns pe masa de operatie! Iata ce interventie a suferit concurentul si care este starea lui in prezent!

Dupa plecarea din emisiune, Madalina a revenit in tara, unde si-a reluat activitatea profesionala si isi cauta in continuare partenerul ideal. La aproape doua luni de la plecarea din emisiune, Madalina decis sa recurga la o schimbare de look.

Frumoasa bruneta si-a uimit fanii cu imagini inedite, in care a aparut cu parul buclat. In plus, tanara a mai slabit si este din ce in ce mai sexy.