Madalina, fosta iubita a lui Kamara, declanseaza uraganul cu dezvaluiri dure despre sotia artistului! "Se intalneste cu diferiti oameni pe care ii cunoaste la videochat!" Iata cum a reactionat in direct sotia lui Kamara la acuzele primite!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2018, 14:40

Madalina, fosta iubita a lui Kamara a vorbit despre Oana, sotia artistului.

Dupa despartirea de Kamara, Madalina nu a realizat cat de dura este singuratatea, insa tocmai singuratatea a ajutat-o sa puna cap la cap filmul despartirii sale de artist.

Madalina este convinsa ca principala cauza a despartirii sale de Kamara este sotia aceastuia, care l-ar fi determinat sa puna capat acestei relatii.

"Sotia l-a transformat pe Kamara intr-o bona full-time! Ea pleaca la serviciu toata noapte! Oana sta toata noaptea la videochat! Se intalneste cu diferit oameni pe care ii cunoaste la videochat!", a spus Madalina.

Reactia Oanei nu a intarziat sa apara, deoarece a fost deranjata de numeroasele acuzatii lansate de Madalina, fosta iubita a lui Kamara. Oana a intervenit telefonic pentru a o pune la punct pe rivala sa si pentru a lamuri intreaga situatie.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.