Madalina, fosta iubita a lui Kamara, este insarcinata! Iata cine este tatal copilului si ce planuri au in privinta relatiei lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2018, 10:54

Tanara a recunoscut in platoul "WOWBiz" ca si-a facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.

Madalina a povestit ca a avut pofta de pizza intr-o noapte, iar ca in momentul in care i-a ajuns comanda la usa nu a mai vrut sa manance.

 
"Mi-am facut test de sarcina. Am trimis o prietena sa-mi cumpere. A iesit pozitiv, dar trebuie sa il mai confirme un medic. Tatal este iubitul meu. Mihai il cheama. Suntem impreuna de doua luni, dar il cunosc de 5-6 luni.
L-am cunoscut intr-un club, el este barman", a povestit Madalina.
 
Tanara, in varsta de 26 de ani, a dezvaluit cum l-a cunoscut pe actual ei iubit, cel caruia ii va darui un copil.

 
"El organizeaza si evenimente si a organizat o petrecere. De atunci am inceput sa vorbim. Inca nu ne-am mutat impreuna pentru ca el este plecat la mare.
Eu plec mereu in weekend-uri la el. Cand se va intoarce in toamna ne vom muta impreuna. Este foarte incantat de sarcina. Este fericit. A sarit in sus de fericire! Asta era si intentia mea de la bun inceput. Eu imi doream sa imi intemeiez o familie, sa stau linistita la casa mea. Daca nu il cunosteam pe Kama eu nu as fi ajuns in Bucuresti. Probabil trebuia sa trec prin asta ca sa ajung cu Mihai", a povestit Madalina.

Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.