Madalina Ghenea a primit un PREMIU INEDIT! Este oficial cea mai cunoscuta olteanca din lume VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

Duce o viata ca in filme, dar nu a uitat nici o clipa de unde a plecat! Este una dintre cele mai vanate frumuseti, straluceste pe covorul rosu si s-a nascut in Romania. Mai exact, in Slatina.

Este vorba de Madalina Ghenea, o tanara care a reusit sa cucereasca inimile celor mai in voga actori prin frumusetea si farmecul ei.

Munca, frumusetea dar si talentul ei i-au adus un premiu si din partea jurnalistilor din Romania. Televiziunea Olt Tv a premiat-o pe Madalina Ghenea ca fiind cea mai cunoscuta olteanca din lume.

Din pacate, Madalina nu a reusit sa ajunga in tara pentru a-si ridica premiul, asa ca diploma a fost luata de mama ei, o femeie sensibila, cu un zambet dulce si cu o timiditate iesita din comun.


Doamna Constanta Ghenea este unul dintre cei mai indragiti medici veterinari din Olt. Faima fetei sale nu a facut-o decat sa fie primita cu drag de toata lumea. 

La numai 14 ani seducatoarea Madalina Ghenea paraseste orasul natal, cu dorinta de a cuceri Italia. Visul ei de a-si depasi conditia, a  transformat-o intr-o tanara puternica, pregatita sa infrunte toate obstacolele vietii. Si-a conturat o cariera de succes in 11 de ani de munca in domeniu modelling-ului.


I-a fermecat inca de la primele sale aparitii televizate! Cu o silueta de invidiat si cu miscari de profesionista, Madalina le-a aratat italienilor ca se descurca de minune la balet si dans.

A devenit un model celebrul iar acum poate sa spere ca-si va vedea indeplinit si cel mai mare visul al sau: sa devina o actrita de renume mondial.