Madalina Ghenea CUCERESTE Hollywood-ul! Actrita va juca alaturi de Jude Law VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Madalina Ghenea, romanca cu cele mai sexy picioare, cu cei mai apetisanti sani si cele mai senzuale buze, subjuga Hollywood-ul!

Si-a propus sa ajunga celebra in Cetatea Filmului si sa castige un Oscar, iar acum face pasi mari in aceasta directie!

 

Aflati de la noi, in exclusivitate, ca a noastra Madalina va juca intr-o pelicula cu buget mare, alaturi de unul dintre cele mai sexy exemplare ale rasei masculine: actorul Jude Law!

 

Madalina va avea un rol principal in filmul cu numele Dom Hemingway! Va juca nu doar alaturi de Jude Law, ci si de Richard Grant, Demian Bichir si Emilia Clarke. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Filmarile vor incepe pe 15 octombrie in sudul Frantei, iar acesta este primul rol al Madalinei intr-o productie americana, dupa ce pana acum s-a facut remarcata doar in filme italienesti.

 

Frumoasei noastre ii merge bine pe toate planurile, caci si viata ei amoroasa este infloritoate de cand iubitul Gerard Butler ii este alaturi! Relatia lor dureaza de cateva luni bune, iar gurile rele vorbesc déjà despre o logodna. Felicitari, Mada!