Madalina Ghenea, de la modelling la actorie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 08:20

Echipa "D-paparazzi" s-a intalnit la Roma cu una dintre cele mai frumoase romance. Madalina Ghenea este un fotomodel de succes, recunoscut la nivel international. Mai nou, Madalina Ghenea este si actrita.

Superba bruneta va interpreta rolul unei romance fortate sa se prostituate intr-un film regizat de Alessandro Gassman. "Nu o sa fiu frumoasa in acest film, e un rol dramatic, un personaj care este constrans sa faca o meserie pe care nu si-o doreste, trafic de droguri, prostitutie", a declarat actrita.  Madalina Ghenea are un simt al umorului extrem de dezvoltat, ii place sa se distreze, dar nu sa-si piarda noptile prin cluburi.
In timpul liber citeste si vizioneaza filme. Filmul ei preferat nu este unul de-al lui Leonardo Dicaprio sau Adrian Brody, ci o pelicula italiana "Non Ti Muovere". Frumoasa romanca a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi avut o relatie cu cei doi actori celebri mentionati mai sus.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.