Madalina Ghenea, facuta praf de englezi! Vezi ce spun despre relatia ei cu Gerard Butler!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 14:00

Romanca Madalina Ghenea a inceput sa se bucure de toata atentia englezilor dupa ce s-a confirmat ca are o relatie cu actorul Gerard Butler. Insa comentariile nu sunt deloc pozitive!

Romanca Madalina Ghenea a inceput sa se bucure de toata atentia englezilor dupa ce s-a confirmat ca are o relatie cu actorul Gerard Butler. Insa comentariile nu sunt deloc pozitive! Britanicii au inceput sa o critice pe frumoasa Madalina, dandu-si cu parerea pe paginile de internet ale tabloidelor britanice.

Chiar daca Gerard Butler pare destul de fericit langa romanca noastra, gurile rele sustin ca romanca sta din interes cu acesta, mai ales ca a mai avut relatii cu Leonardo di Caprio sau Adrien Brody.
Mai mult, a primit chiar si porecla de "vantoare de celebritati".

"Draga Gerry, fa-o sa semneze un contract prenuptial: daca mariajul e mai scurt de cinci ani si nu aveti copii, sa nu primeasca niciun ban. Va fi destul de interesant sa vedem daca va mai fi pe langa tine daca urmatorul film va fi un esec in box-office. Poate vom auzi ca s-a combinat cu Jude Law

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.