Madalina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio se imbraca de la second hand VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

N-o sa va vina sa credeti! Una dintre cele mai sexi si mai frumoase romance a facut o declaratie socanta pentru o revista din Italia! Este vorba despre modelul international Madalina Ghenea. Pare-se ca domnisoara… dar nu va spun eu… mai bine va las sa aflati singuri.

Sa fie oare adevarat sau nu ca focoasa Mădălina Ghenea se imbraca cu haine din magazinele second-hand?!

Intr-un interviu acordat pentru revista Vogue din Italia, fotomodelul a facut o dezvaluire bomba. A recunoscut ca nu de putine ori isi alege vesmintele de la second hand! Ciudat, ar spune unii, mai ales ca Madalina, model cunoscut pe plan international, are cu siguranta sume cu multe zerouri in cont. “Tot ce conteaza este sa te simti bine in pielea ta.
Port si o gramada de haine de firma, dar ma bucur si atunci cand in pietele de second-hand gasesc tinute vintage”, a declarat frumoasa romanca.

Umbla vorba prin targul monden ca Andreea Bălan nu numai ca ne canta de mult timp despre cum nu mai e ea o fata cuminte, ci chiar asa si este! Mai putin atunci cand vine vorba de iubitul Keo. Adevarat? Sau fals?

Neah! Chiar si in preajma partenerului sau de viata, Andreea continua sa fie rautacioasa! Cica asta e secretul mentinerii focului pasiunii aprins.
“Nu trebuie sa fii numai miere si lapte intr-o relatie, pentru ca celalalt se obisnuieste cu binele… si un barbat se plictiseste de prea mult bine. Mai bine ii dai una calda si una rece”, spune artista.

Este fals sau adevarat ca Monica Anghel poate fi declarata, fara doar si poate, “Regina schimbarilor de look”?

Din 1993 si pana astazi, Monica si-a schimbat coafura si culoarea parului de nenumarate ori.
In ultimii ani s-a vazut clar ca vedeta se plictiseste repede de imaginea cu care se intalneste in oglinda, asa ca ba si-a lasat parul sa creasca, ba si-a facut suvite, ba si-a tras breton… si mai nou s-a vopsit blonda! Pana si sotul ei a fost socat de noua aparitie. Artista pare extrem de multumita de infatisare si se amuza teribil cand aude reactiile apropiatilor. Toti cred ca sotul ei si-a gasit o amanta blonda, dar cand colo… ce sa vezi… “amanta” e chiar ea!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.