Madalina Ghenea: "Leonardo DiCaprio este un om simplu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 03:30

S-a scris despre ea ca l-a pus pe jar pe celebrul Leonardo DiCaprio sau ca l-a fermecat iremediabil pe Adrian Brody.

Madalina Ghenea a acordat emisiunii" CanCan TV" un interviu in exclusivitate. Frumoasa romanca se bucura de mare succes in Italia. In prezent filmeaza o pelicula la Roma. Echipa "CanCan TV" a surprins-o pe platourile de filmare.

 

Madalina Ghenea isi implineste visele departe de tara. Desi a colindat lumea in lung si in lat, pentru ea cel mai frumos loc ramane acasa.

S-a nascut in Slatina, iar la 15 ani a decis sa plece din tara pentru a-si cladi cariera la care visa. Frmusetea ei a fost remarcata si o vreme a fost un fotomodel apreciat pe plan internationa, insa, Madalina Ghenea a declarat ca modellingul a fost doar o rampa de lansare. Actoria reprezinta pasiunea ei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Presa a cuplat-o cu Leonardo DiCaprio sau cu Adrian Brody. Superba Madalina Ghenea nu a vrut, insa, sa comenteze prea mult despre viata ei sentimentala. L-a descris pe DiCaprio ca fiind un om foarte simplu, iar pe Brody, un actor extraordinar. Presa din Italia nu face prea multa valva in jurul acestor subiecte. Madalina Ghenea a negat si zvonurile potrivit carora ar fi la cutite cu Catrinel Menghia.