Madalina Ghenea mai face o victima! Vezi cu ce burlac ravnit de la Hollywood se iubeste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 10:20

Cine ajunge pe mana unei romance cum este Madalina Ghenea nu mai are sanse de scapare! Chiar si un renumit gigolo international se cuminteste.

Italia o adora, iar femeile o invidiaza atât pentru frumusetea ei, cât si pentru barbatii pe care i-a avut pana acum! Au si de ce, caci Madalina Ghenea face victima dupa victima la Hollywood.

Dupa Leonardo DiCaprio si Adrien Brody, nici nu va ganditi care este ultima cucerire a frumoasei romance. Unul dintre cei mai ravniti burlaci de pe intreg mapamondul, Gerard Butler, i-a cazut in mreje.

Cunoscut pentru rolurile din filmele "300"," Recompensa cu bucluc"," Adevarul gol, golut" celebrul actor parca nici nu mai vede alta femeie.


Chiar daca are reputatie de petrecaret si de amator de relatii scurte, se pare ca romanca nu s-a lasat intimidata si a intrat in hora, cum s-ar spune.

Ca doar frumusetea ei nu-i de ici de colo,  a facut-o celebra in toata lumea.  Cei doi au pus pe jar presa internationala de cand s-au afisat impreuna la Festivalul de Film de la Venetia.

Daca in urma cu cateva luni Madalina Ghenea nega cu vehementa o relatie cu celebrul brulac acum spune ca sunt amici.
Astazi insa cunoscuta publicatie "New York Daily News" da ca sigura relatia de amor dintre cei doi.

Ba mai mult decat atat, jurnalistii de la publicatia mai sus mentionata spun ca Butler le-a dat uitarii pe toate femeile care s-au perindat in viata lui.