Mădălina, în vârstă de 11 ani, a dispărut fără urmă. Părinții nu au anunțat poliția, iar vecinii susțin că au observat fum în curtea casei familiei

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 dec 2022, 10:07

Mădălina, în vârstă de 11 ani, a dispărut fără urmă. Părinții nu au anunțat poliția, iar vecinii susțin că au observat fum în curtea casei familiei

Sursa: CNN, Cornelius Today

O fată de 11 ani, care locuia cu ambii părinți în America, a fost dată dispărută. Părinții acesteia sunt suspectați de crimă, iar întreaga comunitate depune eforturi, pentru a o găsi.

O fată de doar 11 ani, care locuiește în America, a fost dată dispărută. Mama acesteia este din Republica Moldova, iar ea și soțul ei sunt bănuiți de crimă, deoarece, conform vecinilor, în curtea lor, au avut loc unele evenimente ce au ridicat semne de întrebare, chiar după dispariția fetei.

O fată de 11 ani, din America, a fost dată dispărută

Deși fata dispăruse de mai bine de trei săptămâni, părinții acesteia nu au anunțat autoritățile în legătură cu cele întâmplate.

Luna trecută, pe data de 23 noiembrie, Mădălina, fiica Dianei, o femeie din Repubica Moldova, a dispărut. Aceasta locuia în orașul Cornelius, alături de părinți. Chiar și așa, timp de 22 de zile, mama și tatăl ei vitreg nu au alertat poliția în legătură cu dispariția minorei.

Profesorii au fost cei care și-au dat seama că ceva nu este în regulă, motiv pentru care ei au fost cei care au alertat autoritățile în legătură cu cele întâmplate, relatează CNN.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu zborul MH370. Avionul a dispărut de pe radar cu 239 de pasageri la bord. Adevărul ar putea ieși la iveală după opt ani de la eveniment

Potrivit vecinilor, ceva suspect s-a întâmplat în casa în care locuiau părinții, deoarece, timp de câteva zile de la dispariția fetei, a fost văzut fum în curte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ieri a fost foarte mare agitaţie. Cred că au fost vreo 40 de oameni acolo. E foarte îngrijorător că aşa ceva a putut să se întâmple atât de aproape de noi”, „A dispărut în noiembrie şi e raportată abia acum. E ciudat. Cele 24 de ore după dispariţie sunt cruciale pentru dovezi. Sunt sigură că agenţii FBI au avut un motiv să sape în curte”, au spus vecinii familiei.

Părinții fetei au fost arestați

Mama Mădălinei a fost arestată, la fel și tatăl ei vitreg și sunt acuzați de faptul că nu au anunțat la timp că fata a dispărut, iar cauțiunea pentru fieare dintre ei este de 100.000 de dolari.

Mai mult decât atât, poliția cere ajutorul oamenilor, pentru ca fata de 11 ani să fie găsită.

„Încurajăm comunitatea, dacă are orice informaţii cu privire la locul în care se află Mădălina, să ne anunţe. Să intre pe reţelele sociale, să îi facă povestea cunoscută”, a declarat Jennifer Thompson, de la poliția din Cornelius.

Citește și: Cine este adolescenta din Brăila care a fost dată dispărută. Tânăra a lăsat un bilet părinților, a plecat și nu s-a mai întors

De asemenea, mai multe persoane au spus că locuința celor doi soți se află lângă un râu, dar și aproape de o pădure, iar fumul văzut în curtea lor face ca totul să fie învăluit în mister. Internauții au distribuit poza Mădălinei, în speranța că cineva va reuși să ofere informațiile necesare găsirii fetei dispărute de aproximativ o lună.