Mddalina Pamfile revine cu forte proaspete in lumina reflectoarelor la "Bravo, ai stil! Celebrities" dupa o absenta de mai multi ani in care s-a dedicat familiei.

Madalina Pamfile revine pe micul ecran la "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a face fata celorlalte concurente celebritati care vor ocupa scaunele din platoul reality show-ului in fata juratilor, nu inainte de a defila in tinutele aferente tematicilor propuse de cele trei vedete care le vor juriza. Desi s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani, Madalina Pamfile isi doreste sa straluceasca din nou si sa demonstreze ca odata cu trecerea timpului si stilul ei vestimentar jucaus si sexy s-a transformat intr-unul care merita atentia juratilor.

Madalina Pamfile. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Madalina Pamfile, show total in Gala! A ajuns cu sanii pe afara, dar nu s-a lasat! Juratii, in delir in timpul prestatiei. Tibi Clenci a inventat o noua nota pentru ea

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat. Fosta asistență TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată. Acum revine pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România. 

Date biografice Madalina Pamfile

Varsta: 28 ani
Inaltime:1, 76 m
Greutate: 56 kg

“Am acceptat provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă”, spune Madalina Pamfile.  

Galerie FOTO. Ce posteaza Madalina Pamfile pe Instagram

Madalina Pamfile are aproape 40 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara mamica a doi copii superbi posteaza imagini cu viata de familie alaturi de cele doua fetite. Desi nu a mai fost in lumina reflectoarelor, Madalina Pamfile a ramas aceeasi bruneta sexy care se imbraca provocator. Cele doua sarcini nu si-au pus amprenta pe corpul ei sculptural, iar concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se fotografiaza adesea in ipostaze senzuale.

Madalina Pamfile a ajuns repede una din cele mai cotate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities si una din cele mai ambitioase competitoare din cadrul reality-show-ului. Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Tibi Clenci au fost placut surprinsi sa o regaseasca pe Madalina la un alt nivel stilistic, o tanara mamica cu o garderoba impresionanta, de o eleganta statuara, dar pastrandu-si in acelasi timp aerul sexy si misterios.

Maurice Munteanu: "Draga, tinuta este superba, felicitari. Mi-a placut aici in fata, acea destrabalare scenica, vulcanica, tavalibila. Mie imi place tavalibilul in general si cu aruncare de picioar, de deltoid. Manusile sunt superbe. Foarte frumoase, rochia invitationala. O aparitie..." spunea juratul in primele Gale in care Madalina facea ravagii.