Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 dec 2021, 09:05

Madalina Pamfile, despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Madalina Pamfile a vorbit in exclusivitate despre probelemele de sanatate care au facut-o sa reununte la Bravo, ai stil! Celebrities.

Madalina Pamfile a fost invitata în cadrul emisiunii Teo Show unde a povestit exact cum au stat lucrurile atunci când a fost nevoita să părăsească competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Îmbrăcată elegant așa cum și-a obișnuit de fiecare data publicul, Madalina Pamfile a dezvăluit faptul că la început a dus dorul emisiunii fiind obișnuită cu ritmul de filmare și cu oamenii din producție, însă nu a avut de ales. 

Citeste si: Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Madalina Pamfile, primele declaratii despre infectarea cu cororonavirus. Cum a contractat virusul fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities

"La început i-am simțit lipsa, mă obisnuiesm cu ritmul, cu programul, cu anumiți oameni și îmi părea rău așa.

Parca aș fi vrut să merg până la final. Eu mă așteptam. Atunci când călătorești și intri în contact cu anumiți oameni, te aștepți că se poate întâmplă. Multe lume, că vreau să lămuresc asta de pe online, s-a zis că de ce nu au intrat în carantina colegele mele...Noi am avut o pauza, avem câteva zile de filmări și apoi o pauza.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina Pamfile, descalificata de la Bravo, ai stil! Celebrities, din cauza infectarii cu coronavirus

Citeste si: Reacția concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities după descalificarea Mădălinei Pamfile din competiție!

"Eu am plecat din tara cu test negativ și la întoarcere a fost pozitiv, l-am și repetat și de aceea în prima ediție nu s-a zis nimic pentru că noi am așteptat cel de-al doilea test care să ne confirme că 100% e pozitiv și nu pot parași acea tara.

Nu au intrat în contact cu mine, eu am fost negativa când am ieșit din tara. Am fost la bunicii din partea tatălui, bunica era bolnava de așa ceva, ne-am dus să vadă nepoții și așa mai departe...țoață lumea a fost negativa, eu pozitiva. Am fost la mama iubitului meu, era într-o stare mai puțin buna, acum este în regula. A fost dorință iubitului meu. Eu sunt ok, mi-a rămas o tuse, mi-am făcut testele, am ieșit din carantina.
Mi-a fost ușor, nu am stat la pat, nu am avut nevoie de oxigen,"
a povestit Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.